Pasangan Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Pasangan Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Pasangan

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
21
22
23
24
25
»

Sally dan aku

 
Terserah: 15/04/2011 Dikarang oleh: sujuqielateuki 0 Ulasan

Aku kenal Sally ni waktu dia jumpa aku nak minta sponsor untuk Annual Dinner Kolej dia. Sally ni student sebuah IPT kat sini.She's very nice, body dia memang type yang aku nak telan jer.tak der ler tinggi sangat. Tapi cute tu yang aku geram tu.. Kena lak PR dia bagus, aku pun layan elok ler. Dia bagi tau aku dia dancer kat kolej dia, well anak load...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Dari Pacar Kepada Suami

 
Terserah: 14/04/2011 Dikarang oleh: sparda dante 0 Ulasan

Tup tap tup tap.......aku sedari 12thn aku dah melancap..time tu byk tape video sewa cite omputih tak de potong.. kalau romen.. romen terus.. aku suka tengok sorang2, aku belajar sendiri.. pas tngok cite blue mesti berair.. one day.. sambil tengok blue.. aku gentel kelentit aku.. mmmm cam ade nikmat... makin laju jari aku.. makin sedap.. mata terta...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Yet-Jumpa dan Terus Kena Tujah

 
Terserah: 07/04/2011 Dikarang oleh: abangbiru 0 Ulasan

Perkenalan yang hanya selama 3 hari melalui sms menghasilkan temujanji untuk bertemu dan melakar episode pertama terjadi pada hujung minggu dimana kami telah set berjumpa . Ivy menjemputku direstoran tempat yang dijanjikan dan terus memandu aku kerumahnya. Aku sempat menjeling ke arah Ivy yang kukira aku berjumpa terlalu cepat tanpa lebih dahulu me...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Terperangkap dalam lift!

 
Terserah: 04/04/2011 Dikarang oleh: bdk_nkl80 1 Ulasan

Aku dan temanku pernah sekali dulu terperangkap dalam lift kira-kira 15 minit. Memang sesak nafas aku. Lampu terpadam. Air-con juga mati. Aku hampir lemas lebih-lebih lagi dengan bau badan sorang aci india pompuan yang kuat menusuk hidung. Aku rasa cam nak pengsan. Aku rasa memang aku dah tak boleh nak bertahan. Nasib baik tak lama lepas tu pintu ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Malam pertama

 
Terserah: 25/03/2011 Dikarang oleh: scoreA 0 Ulasan

Mira,gadis tomboy,Nora,seorang gadis receptionist dan sebelum Ana,dia bercinta dengan seorang pekerja di pejabatnya.Ali masih ingat bagaimana marahnya mereka bila dia ingin memutuskan hubungan,semata-mata kerana Ali masih belum mahu berkahwin. "Pedulikkan semua itu...yang penting,aku dah rasa diorang.."fikir Ali. "Untung aku dapat Ana ni...b...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Malam Pertama Ali

 
Terserah: 25/03/2011 Dikarang oleh: scoreA 0 Ulasan

Bangga Ali dapat jadi raja sehari.Sudah lama Ali menyimpan perasaan hendak memperisterikan Ana,seorang gadis setaman nya yang bertudung dan bermata ayu.Di intai-intai dari jauh,memang nampak keanggunan Ana,seorang lulusan Universiti.Ali pun apa kurangnya,sudah berjaya dalam perniagaannya,kini bergelar seorang usahawan muda berjaya.Keluarga mereka b...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Suraya

 
Terserah: 25/03/2011 Dikarang oleh: qubhuhu 0 Ulasan

Berkelip-kelip icon sampul surat di pc Suraya. Suraya yg baru tiba ditempatnya setelah pergi ke tandas, pantas membuka emailnya. Tersenyum lebar Suraya. Email dari Izwan. Dari mana Izwan dapat addressnya pun amat memusykilkan Suraya. Tere mamat ni! terharu Suraya seketika. Gembira jugak ada orang yg bersusah payah untuknya, berusaha menggembirakann...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Tripping

 
Terserah: 23/03/2011 Dikarang oleh: cuky 0 Ulasan

Gue pernah ngerasain ngewe abis triping.......nikmaaat banget. Ceritenya gue pergi ama cewek ke club pas gue balik ke Jkt. Di kenalin sm temen SD gue, gue kagak tinggal di Indo, jadi stok yg kayak ginian ampir kagak ada. Org nya manis, ngga cantik, Cina Jawa campur Palembang umur 29. Namanya Marsha or Sasha or Sasa, whichever lah. Tampang sekilas k...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Zaidatul Akma

 
Terserah: 16/03/2011 Dikarang oleh: anihsaaniahs 0 Ulasan

“Jangan lupa minum air susu ni tau! Aku buat khas untuk kau.” “Thanks…. kau kerja esok?” Akma menghirup susu sejurus Waty rakan serumahnya itu menghulurkan gelas. “Kerjalah sayang! Nanti tak cukup pulak duit aku nak belikan susu untuk anak saudara aku tu…” Waty melabuhkan punggung di tepi katil. Mengusup perut kawan yang tiba-tiba merenung...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Teman Istri Ku Yg Nakal

 
Terserah: 16/03/2011 Dikarang oleh: z3kalitriplez 0 Ulasan

Pengalaman ini sebenarnya sudah lama terjadi … Perkenalkanlah kami adalah pasangan yang masih terbilang muda sehingga senang dengan kegiatan yang memacu adrenalin … Saya seorang suami usia 28 tahun dan istri 26 tahun , meski istri sudah memiliki anak satu tapi bodynya masih seperti anak kuliahan .. Tidak gemuk dan sama sekali tidak terlihat s...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Raja Di Hatiku

 
Terserah: 08/03/2011 Dikarang oleh: abangbiru 0 Ulasan

Aku masih belum mendapat kerja walaupun begitu banyak interview aku hadiri. aku tidak memilih. aku seperti putus asa untuk menghadiri interview. namun abang teksi sentiasa ada di sisi menyuntik semangat sambil menyuntik koneknya ke lubang cipapku. selama aku tinggal bersama abang teksi, tugas harianku di rumah mengemas rumah dan membasuh pakaian ab...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Sarapan Tak Dijangkakan

 
Terserah: 04/03/2011 Dikarang oleh: Syed Mokhsen 0 Ulasan

Kami juga sering berbual melalui telefon jika tak berjumpa. Mungkin kerana keakraban kami itulah aku mengetahui yang Hasnah ini telah lebih 2 tahun berpisah dengan bekas suaminya pada umurnya 38 tahun. Punca perceraian kerana suami bernikah dengan seorang wanita Indonesia yang dulunya bekerja sebagai pembantu rumah tangga dengan salah seorang jira...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Sri Mas Idayu (2)

 
Terserah: 28/02/2011 Dikarang oleh: anihsaaniahs 0 Ulasan

Cuti penggal sekolah kami masih lagi berbaki hampir dua minggu. Tiba-tiba saja aku mendapat panggilan dari ibuku memberitahu nenekku sakit tenat. Namaku disebut-sebut oleh nenek. Ibu mengharap agar aku boleh pulang menziari nenek. Kalau aku bertangguh mungkin aku tak akan bertemu lagi dengan nenek. Pagi itu aku beritahu Mas yang aku akan pulang ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Isteriku Dan Benny Di Puncak

 
Terserah: 24/02/2011 Dikarang oleh: cuky 1 Ulasan

Pada suatu pagi, waktu istriku mau ganti pakaian,kurekam dengan video hpku. Dia nggak nyadar sama sekali kalau aku sedang merekamnya terutama waktu dia telanjang bulat. Beberapa hari kemudian, entah kenapa aku punya semangat aneh, ingin memperlihatkan rekaman di hpku itu kepada Benny, sahabat dekatku. “Lihat nih, bini aku sexy kan?” kataku bangg...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Nasib Hidupku

 
Terserah: 21/02/2011 Dikarang oleh: saudagar unta 0 Ulasan

Nama saya Kate, pada saat ini mulai saya tiga puluh lapan. Aku berkahwin dengan Frank yang lima belas tahun lebih tua dari saya. Saya telah berkahwin dua kali sebelum dan suami kedua saya ternyata menjadi pemukul isteri. Frank dan saya pernah tinggal di desa yang sama dan telah saling kenal sedikit, ia meninggalkan desa ketika isteri pertamanya men...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Bini aku dengan Bangla

 
Terserah: 19/02/2011 Dikarang oleh: cekam_pusat 0 Ulasan

Mereka semua kerja dekat kilang yamg berhampiran kawasan perumahan ni. Dalam ramai-ramai bangla tu adalah seorang berdua yang aku kenal. Salah seoramfnya bernama Karim. Badannya agak kurus dan tinggi. Biasanya mat-mat bangla ni pada setiap petang pergi kekedai membeli keperluan mereka dengan memakai kain pelikat aje. Karm selalu juga datang ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori ini biasanya mengandungi cerita tentang pasangan mengadakan seks dengan pasangan yang lain. Seks 'swinger' sebegini berlaku semakin biasa dan dipandang sebagai sesuatu yang menghairahkan untuk memperbaharui hubungan seks suami isteri dengan cara mengkongsikan kehidupan seks dengan orang yang tidak dikenali mereka. Hantarkan cerita erotik anda tentang mengadakan seks dengan pasangan yang lain dan dapatkan keahlian percuma!
Karangkan "pasangan" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)