Pasangan Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Pasangan Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Pasangan

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
21
22
23
24
25
»

Raja Di Hatiku

 
Terserah: 08/03/2011 Dikarang oleh: abangbiru 0 Ulasan

Aku masih belum mendapat kerja walaupun begitu banyak interview aku hadiri. aku tidak memilih. aku seperti putus asa untuk menghadiri interview. namun abang teksi sentiasa ada di sisi menyuntik semangat sambil menyuntik koneknya ke lubang cipapku. selama aku tinggal bersama abang teksi, tugas harianku di rumah mengemas rumah dan membasuh pakaian ab...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Sarapan Tak Dijangkakan

 
Terserah: 04/03/2011 Dikarang oleh: Syed Mokhsen 0 Ulasan

Kami juga sering berbual melalui telefon jika tak berjumpa. Mungkin kerana keakraban kami itulah aku mengetahui yang Hasnah ini telah lebih 2 tahun berpisah dengan bekas suaminya pada umurnya 38 tahun. Punca perceraian kerana suami bernikah dengan seorang wanita Indonesia yang dulunya bekerja sebagai pembantu rumah tangga dengan salah seorang jira...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Sri Mas Idayu (2)

 
Terserah: 28/02/2011 Dikarang oleh: anihsaaniahs 0 Ulasan

Cuti penggal sekolah kami masih lagi berbaki hampir dua minggu. Tiba-tiba saja aku mendapat panggilan dari ibuku memberitahu nenekku sakit tenat. Namaku disebut-sebut oleh nenek. Ibu mengharap agar aku boleh pulang menziari nenek. Kalau aku bertangguh mungkin aku tak akan bertemu lagi dengan nenek. Pagi itu aku beritahu Mas yang aku akan pulang ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Isteriku Dan Benny Di Puncak

 
Terserah: 24/02/2011 Dikarang oleh: cuky 1 Ulasan

Pada suatu pagi, waktu istriku mau ganti pakaian,kurekam dengan video hpku. Dia nggak nyadar sama sekali kalau aku sedang merekamnya terutama waktu dia telanjang bulat. Beberapa hari kemudian, entah kenapa aku punya semangat aneh, ingin memperlihatkan rekaman di hpku itu kepada Benny, sahabat dekatku. “Lihat nih, bini aku sexy kan?” kataku bangg...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Nasib Hidupku

 
Terserah: 21/02/2011 Dikarang oleh: saudagar unta 0 Ulasan

Nama saya Kate, pada saat ini mulai saya tiga puluh lapan. Aku berkahwin dengan Frank yang lima belas tahun lebih tua dari saya. Saya telah berkahwin dua kali sebelum dan suami kedua saya ternyata menjadi pemukul isteri. Frank dan saya pernah tinggal di desa yang sama dan telah saling kenal sedikit, ia meninggalkan desa ketika isteri pertamanya men...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Bini aku dengan Bangla

 
Terserah: 19/02/2011 Dikarang oleh: cekam_pusat 0 Ulasan

Mereka semua kerja dekat kilang yamg berhampiran kawasan perumahan ni. Dalam ramai-ramai bangla tu adalah seorang berdua yang aku kenal. Salah seoramfnya bernama Karim. Badannya agak kurus dan tinggi. Biasanya mat-mat bangla ni pada setiap petang pergi kekedai membeli keperluan mereka dengan memakai kain pelikat aje. Karm selalu juga datang ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Julieku

 
Terserah: 18/02/2011 Dikarang oleh: abangbiru 0 Ulasan

Fikiranku tengah sibuk untuk merancang pertemuan pertama ku dengan Julie budak 20thn yang pernah aku chat beberapa minggu lepas katanya dia free malam tu dan mahu berjumpa dengan aku jam 8.30 malam. Arghhh mana boleh ditolak kerana aku tahu remaja slim yang seksi ni melalui foto yang dia mms kat aku dulu dan aku tahu juga sudah hampir 9 bulan dia t...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Kongsi Ke Tukar?

 
Terserah: 10/02/2011 Dikarang oleh: Kasi ngerang 0 Ulasan

tapi cuba ko fikir baik2.ko dah lama geram kat body zarina.ni la peluang ko nak dapat apa yang ko nak.dah tu maria plak sekadar dapat layan ko seround 2 je.ko nak lagi dia dah hanyut.kalau zarina aku yakin kurang2 3round ko dapat.dan aku berani jamin diorang takkan tau. Aku mula tertarik dengan kata2 zam.nafsuku mula menguasai akalku.bayangan tub...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Pakwe sayang

 
Terserah: 05/02/2011 Dikarang oleh: amir smart 0 Ulasan

hahaha nak cter kisa aku frst bromen ngn balak aqu,,..sblom tu nk ckp skit body aqu neyh bole thn mntp,tggi,n ttek aku size 36..ok??first aqu kenal blak aqu,aqu knl kat ms ja.dyer try ayad2 aqu.hahaha aqu da agk da yg dyer na kwan ngn aqu,tp aqu jual mhal maa.biasa la.pmpuan rite.okeyh2 crta tuh tolak ketepi.kami knl kat ms lama gax la,dalm 1bulan,...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Ustaz yang tewas

 
Terserah: 04/02/2011 Dikarang oleh: abangbiru 0 Ulasan

Saya pun sakit kepala jugak ni” aku cuba ubah topic sikit-sikit supaya dia tak banyak tanya. “problem ape? Kenapa tak call saya? Saya call pun awak tak jawab, sms pun tak reply, ape la awak buat macam ni kat saya… blablabla…” telinga aku mula berdenyut-denyut dengan ustaz membebel. “nanti saya ceritalah. Awak tidur sini malam ni boleh? Esok ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Dewi – Bercinta kembali dengan Bambang

 
Terserah: 01/02/2011 Dikarang oleh: HENDRA80 0 Ulasan

Rasa perih divaginanya akibat terjangan paksa kontolnya Bambang sudah hilang, yang tinggal sekarang adalah rasa gatal divaginanya yang ingin merasakan garukan-garukan batang kemaluan lelaki, sudah 3 hari ini Dewi kembali tidak dapat merasakan kunjungan batang kemaluan lelaki di vaginanya, selain karena suaminya yang masih berada di Jakarta tapi kar...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Gairah Penuh Nafsu (3)

 
Terserah: 01/02/2011 Dikarang oleh: gendutsukacerita 1 Ulasan

lagi nih.... Aku dan Lina makin mesra. Hampir tiap hari dia minta jatah jus peju padaku. Dan seringnya di sekolah dia selalu merajuk padaku agar mau diemut olehnya. Pernah pada suatu hari dia sangat bernafsu sekali menyedot kontolku hingga aku mau tak mau keluar sampe 2x olehnya, dia bilang kalo kontolku enak sekali dan kalo satu hari saja dia tid...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Gairah Penuh Nafsu (2)

 
Terserah: 01/02/2011 Dikarang oleh: gendutsukacerita 1 Ulasan

“Leo sayang,,lagi apa?ke rumah Lina dunk….” Itulah sms yang kuterima dari Lina, pacarku yang cantik berjilbab alim itu… Dan sore itupun aku lasngsung ke rumah Lina. Dan sesampainya di rumahnya,ku ketuk pintunya dan Linapun membukakannya untukku dan betapa terkejutnya diriku melihat pacarku ini yang sungguh cantik. Dia memakai jilbab pink kes...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Gairah Penuh Nafsu (1)

 
Terserah: 01/02/2011 Dikarang oleh: gendutsukacerita 1 Ulasan

Perkenalkan namaku, Leo, seorang karyawan perusahaan swasta. Aku ingin bercerita tentang bagaimana awalnya ku menikmati seks dengan gadis berjilbab. Ada beberapa gadis yang sempat dekat denganku. Dulu, ketika SMA ada gadis Majelis Ta’lim yang dekat denganku, aku memanggilnya Lina, tentunya dia berjilbab dan alim. Namun begitu dekat denganku, dia me...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Hari-hari

 
Terserah: 22/01/2011 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Hari ini hari Valentine, .. Ia mencium bibir-ku, lidahnya yang menyelip masuk kubalur balas dengan lidah-ku, sementara rengkuhan tangannya memeluk-ku erat, aku dapat mencium aroma tubuhnya dari jarak sedekat ini, namun yang kulakukan hanyalah membalas ciumannya, sesekali ia mencium dagu-ku sebelum mencium bibirku lagi. Namanya Joshua, Jo bias...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Lima Pria Dan Istriku

 
Terserah: 20/01/2011 Dikarang oleh: an_sara 0 Ulasan

Beberapa minggu yang lalu, istriku akhirnya mewujudkan fantasinya bercumbu dengan 2 laki laki sekaligus. Sejak saat itu dia berupaya untuk memenuhi keinginan nafsunya yang lebih besar. Dan akulah yg mewujudkan impiannya itu, tapi dalam jauh dalam pikiran ku, itu membuatku terangsang mengetahui sisi banal istriku Semalam, kami mengundang beberapa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori ini biasanya mengandungi cerita tentang pasangan mengadakan seks dengan pasangan yang lain. Seks 'swinger' sebegini berlaku semakin biasa dan dipandang sebagai sesuatu yang menghairahkan untuk memperbaharui hubungan seks suami isteri dengan cara mengkongsikan kehidupan seks dengan orang yang tidak dikenali mereka. Hantarkan cerita erotik anda tentang mengadakan seks dengan pasangan yang lain dan dapatkan keahlian percuma!
Karangkan "pasangan" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)