Pasangan Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Pasangan Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Pasangan

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
29
30
31
32
33
»

Nor dan Jaafar episod kawan-kawan

 
Terserah: 04/10/2009 Dikarang oleh: imahatan 1 Ulasan

“Kirim salam pada Jaafar” Sambil Mak Esah Mencium pipi anaknya Nor. “Baiklah mak..abah…Nor pergi dulu” sambil Nor mencium pipi Pak Akup.Sempat Pak Akum meramas ponggong bulat anak tirinya beberapa kali. “Baiklah Nor…jaga diri baik-baik, salam abah juga pada Jaafar” Sekali lagi Pak Akup mencium dahi Nor. Sempat juga Nor meleretkan tangannya ke cel...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Obsesi kawan

 
Terserah: 02/10/2009 Dikarang oleh: matrux 0 Ulasan

Kehidupan sehari2 yang benar2 terpenuhi baik jasmani maupun rohani membuat ku tidak pernah berpikir tentang pasangan hidup ku. Padahal tahun depan usia ku genap 30 thn, sampai saat ini aku belum berpikir utk mencari pasangan hidup ku alias Istri. Untuk urusan seks, dua pembantu ina dan nita selalu siap melayani nafsu seks ku, baik siang atau malam....

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Tirai Perkawinan Yang Terkoyak

 
Terserah: 29/09/2009 Dikarang oleh: onizuka98 0 Ulasan

Dudung masih menanti jawaban dari lelaki sebayanya yang tengah menghisap batang cerutunya dalam-dalam. Dirasanya memang pinangan yang diajukannya teramat berat untuk dilontarkan kepada orang tua Dina. Lelaki tua di hadapannya itu sebentar-sebentar mengernyitkan keningnya seakan tak percaya bahwa Dudung, sang dukun pengobatan asal madura yang sebelu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Pelayaran yang hebat

 
Terserah: 29/09/2009 Dikarang oleh: budaknakal73 0 Ulasan

Hujung minggu kembali menjelma sambil membawa berbagai-bagai keinginan dalam sanubari manusia yang normal untuk dilakukan bagi mengisi masa yang terluang itu. Bagi, Ita cuti hujung minggunya pada kali ini adalah amat membosankan sekali kerana dia hanya tinggal bersendirian dibanglo kerana Ruby telah mengambil cuti selama seminggu dan telah pun ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Ana yg gian seks

 
Terserah: 28/09/2009 Dikarang oleh: gentleman_09 0 Ulasan

Pada penghujung tahun 2002 yang lalu aku telah membawa isteriku pergi bercuti ke pulau Langkawi selama seminggu.Kami telah tinggal di salah sebuah resort terkemuka disana.Selama disana aku dan isteriku round habis pulau yang penuh kesan sejarah itu. ** **Suatu peristiwa yang tidak boleh dilupakan ialah sewaktu aku dan isteriku menginap dichile...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Pantai Membara

 
Terserah: 27/09/2009 Dikarang oleh: Intan Auni 0 Ulasan

Siang itu Dino tengah berada pada sebuah pesta pantai yang diadakan di kecamatan tetangga dekat lokasi proyek pekerjaannya. Dia tengah ditugaskan oleh bosnya untuk mengoordinir tim dari kantornya yang ikut berpartisipasi dalam pesta pantai itu dengan mengirimkan layang-layang yang sedang diperlombakan saat itu. Sedang sibuk-sibuknya, ponselnya berg...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Diari Berahi Yasmeen

 
Terserah: 26/09/2009 Dikarang oleh: tumbler 0 Ulasan

“sape tu sayang?” Tiara panic.“entah!” wajah Saiful turut pucat.“oh mamat pizza kot, tadi sebelum u datang I ada call pizza, tapi lambat sangat, I ingat diorang tak datang” Saiful memandang pintu.“u pegi la tengok…” Saiful memandang Tiara.“i?” Tiara tercengang tapi dia tetap turun dari atas meja dan menuju kepintu dalam keadaan bogel. Mamat pi...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Nikmat Dalam Kesakitan

 
Terserah: 25/09/2009 Dikarang oleh: suehaida 0 Ulasan

Namaku sue,sekarang umurku suda genap 26 tahun.bentuk tubuh ku langsing dengan ketinggian 169cm dan berat badan 49kg,ukuran buah dada ku pula 32b.Disini aku ingin ceritakan tentang pengalaman seks pertamaku iaitu semasa aku masih dara.Peristiwa ini berlaku semasa umurku 21 tahun. Pada waktu itu aku punya kekasih yang sebaya dengan ku zack namany...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Messureboy Plus Plus

 
Terserah: 25/09/2009 Dikarang oleh: sambernyawa1 0 Ulasan

Aku sempat ragu lalu kusodorkan kembali pada gadis itu. “ Jangan ragu pak! Cowoq cowoq pemijat kami dijamin professional! Pasti istri bapak akan puas” Ujarnya berusaha meyakinkanku. “ Loh puas? Maksudnya?” gumamku penuh ketidakmengertian. “ Belum pernah menyewa messureboy plus,kayak begini Pak?” sambung gadis itu dengan pandangan mata yang geni...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Isteri nakal di dalam kereta

 
Terserah: 17/09/2009 Dikarang oleh: daddykitten 0 Ulasan

Pada bulan yang lalu. aku mengajak isteri ku keluar tengok wayang lewat malam. cerita tersebut banyak aksi yang best tapi ada jugak aksi lucah yang boleh membuat kapel2 yang tengok cerita tu mahupun suami isteri naik gian. kami duduk di couple seat yang belakang sekali masa tu penonton tak ramai sangat. tiba satu babak lucah dalam cerita tu tiba2 b...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Kisah Bercinta dengan Tetangga Bu mina

 
Terserah: 15/09/2009 Dikarang oleh: metomio 0 Ulasan

Ini adalah kisahku yang lain dengan tetanggaku di kampung. Awalnya waktu SMA aku sedang memanjat pohon sawo di belakang rumahku untuk mengambil buahnya. Secara tak sengaja mataku tertuju ke sebuah sumur tetangga yang tinggi dinding penutup kelilingnya hanya sebatas dada orang dewasa. Kulihat seorang wanita sedang membuka baju untuk mandi di sana. T...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Lin promoter ais krim

 
Terserah: 07/09/2009 Dikarang oleh: are ziq 0 Ulasan

Aku berkenalan dengan Lin, awek promoter aiskrim di sebuah pasaraya gergasi di selatan. Kami berkenalan agak rapat selepas kami bertukar nombor telefon. Dia ni tak la lawa sangat, tapi bodynya yang montok tu buat aku geram. Especially bontot dia. Fuh.. tonggek siot. Dah la body lentik, bontot lebar lak tu. Memang aku geram dengan pompuan jenis cam ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Permohonan Seorang Teman dan Suaminya

 
Terserah: 31/08/2009 Dikarang oleh: manroeben 0 Ulasan

Aku punya teman SMU dulu. Hubungan kami sangat baik, karena kami sama-sama aktif di OSIS. Setelah lulus, ia melanjutkan pendidikan ke Australia, sedangkan aku, karena keadaan ekonomi yang pas-pasan, puas menamatkan pendidikan di salah satu perguruan tinggi swasta di Jawa Tengah. Setelah lulus, aku bekerja di Jakarta. Entah suatu kebetulan atau buk...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Dari wayang bawak ke rumah

 
Terserah: 27/08/2009 Dikarang oleh: Jejaka Idaman 0 Ulasan

Petang tu aku pegi tengak wayang kat panggung...dari situ dah mula bibit romentik antara aku dan Lia...hubungan kami sudah terjalin selama kira kira setahun setengah... Masa dalam panggung tu tak banyak "aksi" yang kami mainkan.coz ceritanya kira banyak unsur0unsur yang meghairahkan la jugak...selepas tengok wayang aku dan Lia pulang ke rumah k...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Rosmah

 
Terserah: 24/08/2009 Dikarang oleh: burung_antoo 0 Ulasan

Peristiwa ini berlaku sekitar di sebuah perkampungan tepi sungai di Negeri Pahang. Samada kisah ini benar atau rekaan semata-mata terpulang kepada anda para pembaca untuk menilainya. Saya sebagai penulis cuma melakarkan kisah yang sering berlaku dalam masyarakat sejak dahulu hingga ke hari ini. Rosmah bte Idris (bukan nama sebenar) adalah seorang ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Pelukan Hangat Si Pemungut Sampah

 
Terserah: 23/08/2009 Dikarang oleh: zahidf5 0 Ulasan

Nama aku Rahman. Ini cerita kelapan aku dalam halaman web sumbercerita.com. Sepintas lalu, aku pernah menulis 7 cerita iaitu "Tiga Wanita Mangsa Intai", "Merogol Murid Montokku", "Mendapat Dua Dara Montok Dalam Sehari", "Seks Dengan Pensyarah Universiti", "Antara Cinta Dan Seks", "Dilancap Oleh Tukang Urut" dan "Yati, Si Pemungut Sampah". Sepan...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.922 cerita

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori ini biasanya mengandungi cerita tentang pasangan mengadakan seks dengan pasangan yang lain. Seks 'swinger' sebegini berlaku semakin biasa dan dipandang sebagai sesuatu yang menghairahkan untuk memperbaharui hubungan seks suami isteri dengan cara mengkongsikan kehidupan seks dengan orang yang tidak dikenali mereka. Hantarkan cerita erotik anda tentang mengadakan seks dengan pasangan yang lain dan dapatkan keahlian percuma!
Karangkan "pasangan" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)