Pasangan Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Pasangan Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Pasangan

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
29
30
31
32
33
»

Sebuah Kisah Hujan (2)

 
Terserah: 04/11/2009 Dikarang oleh: fuckers100 0 Ulasan

Pertama-tama saya ingin memperkenalkan diri, saya seorang mahasiswa sebuah universitas swasta di daerah Jakarta Barat yang terkenal banyak menghasilkan lulusan di bidang IT. Sebut saja saya Nick (nama samaran, tentu saja !!). Saya sendiri menganggap penampilan fisik saya tidaklah istimewa, biasa biasa saja, hanya saja banyak yang mengatakan kalau s...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Ohh sayangku Ina

 
Terserah: 04/11/2009 Dikarang oleh: Mamat73 0 Ulasan

Ina berdiri di hadapan cermin..mengamati dirinya.. kemudian..Ina menanggalkan riben yang terikat di rambutnya..melepaskan rambutnya yang mencecah ke dada.. Tiba-tiba..iyan muncul dari belakang.. memeluk Ina di bahagian pinggang..terasa badan iyan rapat di badan Ina..belum sempat Ina berkata apa-apa..iyan menguis rambut Ina di tepi lehernya dan mula...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Siri Riwayat Cathy dan Zek

 
Terserah: 30/10/2009 Dikarang oleh: eddyhady 0 Ulasan

Hari ini aku memilih pakaian yang paling istimewa. Kemeja Baleno berpetak-petak kuning air yang dihadiahkan oleh Umi sempena harijadiku beberapa minggu lalu dan seluar panjang John Master berwarna coklat cerah. Sambil menuruni tangga aku menyanyi-nyanyi lagu Senandung Nak Dara nyanyian seniman lama S. Effendy. “Hai, lawa Abang Long hari ni,” teg...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Pasangan ku

 
Terserah: 25/10/2009 Dikarang oleh: wan@wan 4 Ulasan

Setelah lama berutus surat dan berhubungan melalui telefon akhirnya kata sepakat diambil oleh aku dan dia untuk berjumpa. Selama ni harap suara dan pena sahaja yang dapat beradu. Aku dan dia berjanji untuk berjumpa dekat dengan sebuah pasaraya terkenal di Bandar dan dia menyuruh aku tunggu di satu bahagian yang telah di persetujui. Aku tak kisah se...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Joe dan Ila

 
Terserah: 25/10/2009 Dikarang oleh: zul bin mat 0 Ulasan

Pada satu hari Pak We Ila ajak Ila pergi rumah dia. Nama pak we Ila tu Joe. Mulanya Ila rasa malu dan takut tapi bila Joe pujuk.. Ila pun terus ikut Joe. Lagi pun Joe tinggal sorang kat rumah tu dan Ila memang teringin nak duduk berdua-duaan dengan Joe. Bila kami masuk ke dalam rumah Joe terus tutup pintu dan tanpa membuang masa terus memeluk Ila d...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Mas Guritno, Suami Regy

 
Terserah: 23/10/2009 Dikarang oleh: weqanang 0 Ulasan

Aku tau bersuamikan mas Husni penuh dengan risiko. Dia pasti sering bermain dengan wanita lain, walaupun aku kadang kadang suka ngecek email, ym, telepon dan sms aku sadar sesadarnya dia cukup pandai berrahasia. Sampai akhirnya aku cukup menenangkan diri bahwa dia sayang aku dan anakku serta hubungan sex ku yg cukup intens walaupun tidak setiap ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Permainan Sex Harian Kami

 
Terserah: 21/10/2009 Dikarang oleh: blackzanqi 0 Ulasan

Di pagi buta ini terdengar suara ayam berkotek, entah jam berapa saat ini. Tapi yg jelas saya dan istri sudah bagun dan sedang menikmati sex yg begitu asik dan menggairahkan. Wajahnya yg cantik tanpa makeup itu begitu merangsang saya. Kepalanya yg dengan refleks menggeleng-geleng disertai rintihannya terlihat jelas oleh saya. Dia begitu menikmatiny...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Suraya (3)

 
Terserah: 17/10/2009 Dikarang oleh: jo jambul 1 Ulasan

Anuar kini semakin ganas terhadap Suraya dan Suraya juga suka diperlakukan begitu, tindakannya memancarkan benihnya kedalam perut Suraya bermulanya sikapnya yang sudah tidak memperdulikan akibatnya kepada gadis remaja itu, walaupun begitu Suraya amat menyukainya rahimnya dipancut dengan lendir yang pekat itu. Tidak sebagaimana yang sering dialaminy...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Jalan-jalan

 
Terserah: 08/10/2009 Dikarang oleh: cengkodok 0 Ulasan

namaku tony.aku nk citer stu pengalaman yanag aku rasa patut aku kongsi ngn korang..cerita tu mcm ni..aku ade kenal ng sorang awek ni.nama dia syafiqa..fuhh, body mantap giler.nak2 time dia pakai baju ketat.dia pakai tudung tapi biasa la,sangkut kt bahu nk bagi orang nampak buah dada dia yang besar tu..aku tahu dia suka kat aku tp aku wat2 tak laya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Kawin Paksa

 
Terserah: 07/10/2009 Dikarang oleh: modenna360 0 Ulasan

Jangan ngebuntutin aku kenapa, sih!!!" "Ge eR banget!! wong mobilku didepan sono...Kebetulan aja searah...!!!" Sejenak aku terlibat perang mulut di halaman parkir suatu Mall dengan seorang wanita muda yang sebenarnya sudah jadi temanku sejak kecil. Bahkan ayah kami teman akrab. Cuma dari dulu aku dan dia kerjanya beranteeeem mulu. Trus selalu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Nor dan Jaafar episod kawan-kawan

 
Terserah: 04/10/2009 Dikarang oleh: imahatan 1 Ulasan

“Kirim salam pada Jaafar” Sambil Mak Esah Mencium pipi anaknya Nor. “Baiklah mak..abah…Nor pergi dulu” sambil Nor mencium pipi Pak Akup.Sempat Pak Akum meramas ponggong bulat anak tirinya beberapa kali. “Baiklah Nor…jaga diri baik-baik, salam abah juga pada Jaafar” Sekali lagi Pak Akup mencium dahi Nor. Sempat juga Nor meleretkan tangannya ke cel...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Obsesi kawan

 
Terserah: 02/10/2009 Dikarang oleh: matrux 0 Ulasan

Kehidupan sehari2 yang benar2 terpenuhi baik jasmani maupun rohani membuat ku tidak pernah berpikir tentang pasangan hidup ku. Padahal tahun depan usia ku genap 30 thn, sampai saat ini aku belum berpikir utk mencari pasangan hidup ku alias Istri. Untuk urusan seks, dua pembantu ina dan nita selalu siap melayani nafsu seks ku, baik siang atau malam....

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Tirai Perkawinan Yang Terkoyak

 
Terserah: 29/09/2009 Dikarang oleh: onizuka98 0 Ulasan

Dudung masih menanti jawaban dari lelaki sebayanya yang tengah menghisap batang cerutunya dalam-dalam. Dirasanya memang pinangan yang diajukannya teramat berat untuk dilontarkan kepada orang tua Dina. Lelaki tua di hadapannya itu sebentar-sebentar mengernyitkan keningnya seakan tak percaya bahwa Dudung, sang dukun pengobatan asal madura yang sebelu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Pelayaran yang hebat

 
Terserah: 29/09/2009 Dikarang oleh: budaknakal73 0 Ulasan

Hujung minggu kembali menjelma sambil membawa berbagai-bagai keinginan dalam sanubari manusia yang normal untuk dilakukan bagi mengisi masa yang terluang itu. Bagi, Ita cuti hujung minggunya pada kali ini adalah amat membosankan sekali kerana dia hanya tinggal bersendirian dibanglo kerana Ruby telah mengambil cuti selama seminggu dan telah pun ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Ana yg gian seks

 
Terserah: 28/09/2009 Dikarang oleh: gentleman_09 0 Ulasan

Pada penghujung tahun 2002 yang lalu aku telah membawa isteriku pergi bercuti ke pulau Langkawi selama seminggu.Kami telah tinggal di salah sebuah resort terkemuka disana.Selama disana aku dan isteriku round habis pulau yang penuh kesan sejarah itu. ** **Suatu peristiwa yang tidak boleh dilupakan ialah sewaktu aku dan isteriku menginap dichile...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Pantai Membara

 
Terserah: 27/09/2009 Dikarang oleh: Intan Auni 0 Ulasan

Siang itu Dino tengah berada pada sebuah pesta pantai yang diadakan di kecamatan tetangga dekat lokasi proyek pekerjaannya. Dia tengah ditugaskan oleh bosnya untuk mengoordinir tim dari kantornya yang ikut berpartisipasi dalam pesta pantai itu dengan mengirimkan layang-layang yang sedang diperlombakan saat itu. Sedang sibuk-sibuknya, ponselnya berg...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori ini biasanya mengandungi cerita tentang pasangan mengadakan seks dengan pasangan yang lain. Seks 'swinger' sebegini berlaku semakin biasa dan dipandang sebagai sesuatu yang menghairahkan untuk memperbaharui hubungan seks suami isteri dengan cara mengkongsikan kehidupan seks dengan orang yang tidak dikenali mereka. Hantarkan cerita erotik anda tentang mengadakan seks dengan pasangan yang lain dan dapatkan keahlian percuma!
Karangkan "pasangan" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)