Pasangan Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Pasangan Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Pasangan

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
30
31
32
33
34
»

Permainan Sex Harian Kami

 
Terserah: 21/10/2009 Dikarang oleh: blackzanqi 0 Ulasan

Di pagi buta ini terdengar suara ayam berkotek, entah jam berapa saat ini. Tapi yg jelas saya dan istri sudah bagun dan sedang menikmati sex yg begitu asik dan menggairahkan. Wajahnya yg cantik tanpa makeup itu begitu merangsang saya. Kepalanya yg dengan refleks menggeleng-geleng disertai rintihannya terlihat jelas oleh saya. Dia begitu menikmatiny...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Suraya (3)

 
Terserah: 17/10/2009 Dikarang oleh: jo jambul 1 Ulasan

Anuar kini semakin ganas terhadap Suraya dan Suraya juga suka diperlakukan begitu, tindakannya memancarkan benihnya kedalam perut Suraya bermulanya sikapnya yang sudah tidak memperdulikan akibatnya kepada gadis remaja itu, walaupun begitu Suraya amat menyukainya rahimnya dipancut dengan lendir yang pekat itu. Tidak sebagaimana yang sering dialaminy...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Jalan-jalan

 
Terserah: 08/10/2009 Dikarang oleh: cengkodok 0 Ulasan

namaku tony.aku nk citer stu pengalaman yanag aku rasa patut aku kongsi ngn korang..cerita tu mcm ni..aku ade kenal ng sorang awek ni.nama dia syafiqa..fuhh, body mantap giler.nak2 time dia pakai baju ketat.dia pakai tudung tapi biasa la,sangkut kt bahu nk bagi orang nampak buah dada dia yang besar tu..aku tahu dia suka kat aku tp aku wat2 tak laya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Kawin Paksa

 
Terserah: 07/10/2009 Dikarang oleh: modenna360 0 Ulasan

Jangan ngebuntutin aku kenapa, sih!!!" "Ge eR banget!! wong mobilku didepan sono...Kebetulan aja searah...!!!" Sejenak aku terlibat perang mulut di halaman parkir suatu Mall dengan seorang wanita muda yang sebenarnya sudah jadi temanku sejak kecil. Bahkan ayah kami teman akrab. Cuma dari dulu aku dan dia kerjanya beranteeeem mulu. Trus selalu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Nor dan Jaafar episod kawan-kawan

 
Terserah: 04/10/2009 Dikarang oleh: imahatan 1 Ulasan

“Kirim salam pada Jaafar” Sambil Mak Esah Mencium pipi anaknya Nor. “Baiklah mak..abah…Nor pergi dulu” sambil Nor mencium pipi Pak Akup.Sempat Pak Akum meramas ponggong bulat anak tirinya beberapa kali. “Baiklah Nor…jaga diri baik-baik, salam abah juga pada Jaafar” Sekali lagi Pak Akup mencium dahi Nor. Sempat juga Nor meleretkan tangannya ke cel...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Obsesi kawan

 
Terserah: 02/10/2009 Dikarang oleh: matrux 0 Ulasan

Kehidupan sehari2 yang benar2 terpenuhi baik jasmani maupun rohani membuat ku tidak pernah berpikir tentang pasangan hidup ku. Padahal tahun depan usia ku genap 30 thn, sampai saat ini aku belum berpikir utk mencari pasangan hidup ku alias Istri. Untuk urusan seks, dua pembantu ina dan nita selalu siap melayani nafsu seks ku, baik siang atau malam....

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Tirai Perkawinan Yang Terkoyak

 
Terserah: 29/09/2009 Dikarang oleh: onizuka98 0 Ulasan

Dudung masih menanti jawaban dari lelaki sebayanya yang tengah menghisap batang cerutunya dalam-dalam. Dirasanya memang pinangan yang diajukannya teramat berat untuk dilontarkan kepada orang tua Dina. Lelaki tua di hadapannya itu sebentar-sebentar mengernyitkan keningnya seakan tak percaya bahwa Dudung, sang dukun pengobatan asal madura yang sebelu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Pelayaran yang hebat

 
Terserah: 29/09/2009 Dikarang oleh: budaknakal73 0 Ulasan

Hujung minggu kembali menjelma sambil membawa berbagai-bagai keinginan dalam sanubari manusia yang normal untuk dilakukan bagi mengisi masa yang terluang itu. Bagi, Ita cuti hujung minggunya pada kali ini adalah amat membosankan sekali kerana dia hanya tinggal bersendirian dibanglo kerana Ruby telah mengambil cuti selama seminggu dan telah pun ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Ana yg gian seks

 
Terserah: 28/09/2009 Dikarang oleh: gentleman_09 0 Ulasan

Pada penghujung tahun 2002 yang lalu aku telah membawa isteriku pergi bercuti ke pulau Langkawi selama seminggu.Kami telah tinggal di salah sebuah resort terkemuka disana.Selama disana aku dan isteriku round habis pulau yang penuh kesan sejarah itu. ** **Suatu peristiwa yang tidak boleh dilupakan ialah sewaktu aku dan isteriku menginap dichile...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Pantai Membara

 
Terserah: 27/09/2009 Dikarang oleh: Intan Auni 0 Ulasan

Siang itu Dino tengah berada pada sebuah pesta pantai yang diadakan di kecamatan tetangga dekat lokasi proyek pekerjaannya. Dia tengah ditugaskan oleh bosnya untuk mengoordinir tim dari kantornya yang ikut berpartisipasi dalam pesta pantai itu dengan mengirimkan layang-layang yang sedang diperlombakan saat itu. Sedang sibuk-sibuknya, ponselnya berg...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Diari Berahi Yasmeen

 
Terserah: 26/09/2009 Dikarang oleh: tumbler 0 Ulasan

“sape tu sayang?” Tiara panic.“entah!” wajah Saiful turut pucat.“oh mamat pizza kot, tadi sebelum u datang I ada call pizza, tapi lambat sangat, I ingat diorang tak datang” Saiful memandang pintu.“u pegi la tengok…” Saiful memandang Tiara.“i?” Tiara tercengang tapi dia tetap turun dari atas meja dan menuju kepintu dalam keadaan bogel. Mamat pi...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Nikmat Dalam Kesakitan

 
Terserah: 25/09/2009 Dikarang oleh: suehaida 0 Ulasan

Namaku sue,sekarang umurku suda genap 26 tahun.bentuk tubuh ku langsing dengan ketinggian 169cm dan berat badan 49kg,ukuran buah dada ku pula 32b.Disini aku ingin ceritakan tentang pengalaman seks pertamaku iaitu semasa aku masih dara.Peristiwa ini berlaku semasa umurku 21 tahun. Pada waktu itu aku punya kekasih yang sebaya dengan ku zack namany...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Messureboy Plus Plus

 
Terserah: 25/09/2009 Dikarang oleh: sambernyawa1 0 Ulasan

Aku sempat ragu lalu kusodorkan kembali pada gadis itu. “ Jangan ragu pak! Cowoq cowoq pemijat kami dijamin professional! Pasti istri bapak akan puas” Ujarnya berusaha meyakinkanku. “ Loh puas? Maksudnya?” gumamku penuh ketidakmengertian. “ Belum pernah menyewa messureboy plus,kayak begini Pak?” sambung gadis itu dengan pandangan mata yang geni...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Isteri nakal di dalam kereta

 
Terserah: 17/09/2009 Dikarang oleh: daddykitten 0 Ulasan

Pada bulan yang lalu. aku mengajak isteri ku keluar tengok wayang lewat malam. cerita tersebut banyak aksi yang best tapi ada jugak aksi lucah yang boleh membuat kapel2 yang tengok cerita tu mahupun suami isteri naik gian. kami duduk di couple seat yang belakang sekali masa tu penonton tak ramai sangat. tiba satu babak lucah dalam cerita tu tiba2 b...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Kisah Bercinta dengan Tetangga Bu mina

 
Terserah: 15/09/2009 Dikarang oleh: metomio 0 Ulasan

Ini adalah kisahku yang lain dengan tetanggaku di kampung. Awalnya waktu SMA aku sedang memanjat pohon sawo di belakang rumahku untuk mengambil buahnya. Secara tak sengaja mataku tertuju ke sebuah sumur tetangga yang tinggi dinding penutup kelilingnya hanya sebatas dada orang dewasa. Kulihat seorang wanita sedang membuka baju untuk mandi di sana. T...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Lin promoter ais krim

 
Terserah: 07/09/2009 Dikarang oleh: are ziq 0 Ulasan

Aku berkenalan dengan Lin, awek promoter aiskrim di sebuah pasaraya gergasi di selatan. Kami berkenalan agak rapat selepas kami bertukar nombor telefon. Dia ni tak la lawa sangat, tapi bodynya yang montok tu buat aku geram. Especially bontot dia. Fuh.. tonggek siot. Dah la body lentik, bontot lebar lak tu. Memang aku geram dengan pompuan jenis cam ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori ini biasanya mengandungi cerita tentang pasangan mengadakan seks dengan pasangan yang lain. Seks 'swinger' sebegini berlaku semakin biasa dan dipandang sebagai sesuatu yang menghairahkan untuk memperbaharui hubungan seks suami isteri dengan cara mengkongsikan kehidupan seks dengan orang yang tidak dikenali mereka. Hantarkan cerita erotik anda tentang mengadakan seks dengan pasangan yang lain dan dapatkan keahlian percuma!
Karangkan "pasangan" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)