Pasangan Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Pasangan Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Pasangan

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
30
31
32
33
34
»

Bini Orang | Aiza

 
Terserah: 18/02/2010 Dikarang oleh: jam malam 0 Ulasan

Bini dan anak serta semua orang dalam rumah ni pergi kenduri kahwin di rumah saudara di Sungai Petani. Aku tak ikut sebab aku ada kursus di KL Malam esok aku janji sampai ke Sungai Petani, petang besok baru balik ke KL. Sabtu, 2 November 98 - Aku bangun awal pagi ni pasal pergi check-up kereta sebelum jalan jauh. Lepas ambil lunch aku tidur. Ba...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Karoke bersama suami siri (1)

 
Terserah: 16/02/2010 Dikarang oleh: JamilahH 0 Ulasan

Kejadian ini terjadi ketika akak dan suami akak, pergi berkaraoke di sebuah tempat. Suatu hari akak diberitahu oleh suami akak bahwa ada sebuah tempat karaoke di Tanjung Kanang yang memutarkan lagu-lagu karaoke dengan gambar-gambar wanita telanjang. Karena penasaran dan ingin mengetahui lebih lanjut suami akak mengajak suami akak untuk pergi be...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Pacarku yang manis (4)

 
Terserah: 15/02/2010 Dikarang oleh: iz jad 0 Ulasan

Pada satu mlm . aku dan dia keluar bersiar ke taman bunga . sedang asyik berjalan , tiba2 dia memeluk aku dari belakang . dia terus bilang pada ku dia sayang pada. aku ambil muka nya dan terus cium .Lama aku tidak bertemu dengan Liza, karena perusahaan tidak membolehkanku pulang selama masa training itu. Setahun kemudian aku pulang, tapi sengaja a...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Farah Wanita Sempurna

 
Terserah: 15/02/2010 Dikarang oleh: pembajakdanpembenih 0 Ulasan

Selimut yang separuh tersingkap itu mendedahkan kemontokan Farah yang tiada bandingan. Betapa bertuahnya dia apabila dapat memperisterikan semontok-montok perempuan. Farah ketika itu tidur tertiarap dalam keadaan telanjang bogel memperlihatkan bontotnya yang putih, tembam dan padat. Peha Farah pula teramat gebu, montok dan debab. Zakarnya yang gem...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Lily Panther (13) Berbagi Ceria di Mana Saja

 
Terserah: 14/02/2010 Dikarang oleh: madya 0 Ulasan

“Ly, kita ke tretes yuk” terdengar suara dari Hari dari ujung telepon pada suatu siang. “Kapan?” jawabku antusias karena udah beberapa minggu aku nggak keluar kota, sekalian refreshing, sekalian dapat duit, berarti taripnya adalah menginap di luar kota yang besarnya bisa 2-3 kali daripada short time. “Ntar sore kujemput ke tempat kost-mu gimana, ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Seks dengan janda mantap

 
Terserah: 09/02/2010 Dikarang oleh: pencinta seks 0 Ulasan

Bermula aku mengenali janda ini apabila makan di kedai warungya di kampung kelapa pinang.janda ini punya masakan sgt sedap dan lazat...dia orangya cantik dan lawa badan sedap dan gempal seratafulamak dadanya sgt besar dan cekang.....janda nie suka Sila baca cerita anda beberapa kali sebelum menyerahkan kepada kami dan gunakan program edit yang sesu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Bertukar pasangan

 
Terserah: 08/02/2010 Dikarang oleh: prince89 0 Ulasan

Cerita ni aku ni betul-betul terjadi. Kisah benar ni. Ceritanya bermula di mana aku dan rakan sekerjaku Adam merancang hendak pergi bercuti ke luar Negara….. Adam merancang nak bawak teman wanitanya Surina jalan-jalan makan angin.. bukan makan angin je 2 makan dalam terus hehe… korang paham-paham la ek…. So aku cadangkan kat adam supaya pergi kat ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Pengalaman Di Amerika

 
Terserah: 29/01/2010 Dikarang oleh: Pena Menari 0 Ulasan

Saya ingin berkongsi bersama peristiwa yang saya alami beberapa tahun yang lalu. Waktu itu suami saya, atau tunangan saya telah mendapat juga tawaran belajar di USA. Kami berdua melangsungkan perkawinan beberapa minggu sabelum berangkat kerana kedua dua orang tua kami menghendaki kami dikawinkan sabelum merantau. Saya terpaksa berhenti kerja untuk ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Kutiduri istri tetanggaku yg genit

 
Terserah: 20/01/2010 Dikarang oleh: Toni Inot 0 Ulasan

Liburan sekolah yang lalu kami membuat acara di puncak, disamping untuk mempererat persahabatan juga sekaligus memberikan refreshing pada anak anak setelah ujian sekolah. Kami bertetangga 6 keluarga berangkat bersama sama dengan 8 mobil dan menginap di villa yang besar dengan 3 paviliun dan 8 kamar tidur. Hari Sabtu kami berangkat bersama sama, jal...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

SKANDALKU SI GADIS IPTA

 
Terserah: 14/01/2010 Dikarang oleh: abdul hadi gadi 0 Ulasan

Sebelum mula biarlah aku cerita sedikit pasal diri sendiri ni. Umur aku 30 tahun. Dah kerja dan kahwin. Aku still juga kadang-kadang memburu keinginan untuk merasa cipap lain. Kira adatlah, ada masanya dapat, tak kurang juga aku cuma telan air liur. Ikut nasib lah. Aku kenal dengan awek ni through kawan baik aku, Raja. PAda mulanya kami plan nak...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Nafsu Janda

 
Terserah: 13/01/2010 Dikarang oleh: shaarijohari 0 Ulasan

Perkenalan kami melalui laman web sex melayu tak berlangsung lama, start dr chatting melarat ke tel. Sbb kenal pun dr laman web sex jd masing2 tak hipokrit, aku tau apa yg dia nak dan dia pun maklum tujuan aku. Dia yg dah setahun menjanda sejak kematian suami dlm kemalangan mmg nyata kemaruk sex. Hampir tiap hari kami melancap sama ada melalui webc...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Nikmatnya Suami Tetangga

 
Terserah: 08/01/2010 Dikarang oleh: and`s 0 Ulasan

Aku dan suami sudah pindah kerumah kami sendiri. Kami baru pindah ke sebuah kompleks perumahan yang masih sangat baru. Belum banyak penghuni yang menempatinya, malahan di gang rumahku (yang terdiri dari 12 rumah) baru 2 rumah yang ditempati, yaitu rumahku dan rumah Pras. Rumah Pras hanya berjarak 2 rumah dari rumahku. Karena tidak ada tetangga yang...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Kenikmatan Dengan Pacar Kakak

 
Terserah: 05/01/2010 Dikarang oleh: babikunyuk 0 Ulasan

Siang itu aku sendirian. Papa, Mama dan Mbak Sari mendadak ke Jakarta karena nenek sakit. Aku nggak bisa ikut karena ada kegiatan sekolah yang nggak bisa aku tinggalin. Daripada bengong sendirian aku iseng bersih-bersih rumah. Pas aku lagi bersihin kamar Mbak Sari aku nemu sekeping vCD. Ketika aku merhatiin sampulnya.. astaga!! ternyata gambarnya s...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Pak Itam dan isteriku

 
Terserah: 04/01/2010 Dikarang oleh: Itam manis 0 Ulasan

Hidupku dikategorikan sebagai senang, bahagia, punya isteri cantik, umurnya awal 30 an, tinggi 5.5 berkaki panjang dan memiliki sesusuk tubuh yang menggiurkan. Pendek kata tubuh isteriku adalah idaman setiap lelaki didunia ini, payu daranya menggiurkan, kulitnya berwarna tan cerah seperti J.Lo dan buttock nya lebih cantik dari J.Lo sendiri. Aku ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Diajak selingkuh lagi

 
Terserah: 31/12/2009 Dikarang oleh: liatiseng 0 Ulasan

Kisah ini adalah salah satu kisah kelam dalam hidupku, kutuliskan agar mendapat hikmah bagi para pembaca Aku menjalin hubungan dengan seorang wanita yg sudah berkeluarga, aku sendiripun tidak pernah menyangka ini akan terjadi. Pada awalnya aku hanya menganggapnya sebagai seorang kakak saja. Mungkin benar kata pepatah jawa "tresno jalaran soko...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori ini biasanya mengandungi cerita tentang pasangan mengadakan seks dengan pasangan yang lain. Seks 'swinger' sebegini berlaku semakin biasa dan dipandang sebagai sesuatu yang menghairahkan untuk memperbaharui hubungan seks suami isteri dengan cara mengkongsikan kehidupan seks dengan orang yang tidak dikenali mereka. Hantarkan cerita erotik anda tentang mengadakan seks dengan pasangan yang lain dan dapatkan keahlian percuma!
Karangkan "pasangan" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2016 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)