Pasangan Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Pasangan Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Pasangan

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
41
42
43
44
45
»

Isteri sahabatku

 
Terserah: 04/09/2008 Dikarang oleh: bortung 0 Ulasan

Aku mempunyai sahabat sedari kecil, kami tumbuh bersama, kenakalan kecil, belajar mabuk, melamar pekerjaan, bahkan main cewek pun kami berangkat bersama. Robert memang ganteng dan lumayan play boy. Yang aku tahu pasti, dia termasuk hiper. Two in one selalu menjadi menu wajib kalo kami mampir ke jl Mayjen Sungkono Surabaya. Dia juga mempunyai banyak...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Perselingkuhan Fanny

 
Terserah: 01/09/2008 Dikarang oleh: setiawan07790779 0 Ulasan

Nama saya Fanny , berumur 27 tahun . Saya orang , Pontianak - kalimantan . Orang bilang , saya cantik , kult putih mulus , langsing , wajah saya jkas oriental .Saya menikah dengan seorang pria bernama Benny. Dia lahir di Jakarta . Umurnya 40 tahun. Sebenarnya Benny itu adalah bos , saya . Saya merantau ke Jakarta , dan bekerja pada Benny . Saya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Enak banget

 
Terserah: 30/08/2008 Dikarang oleh: rangga efrianto 0 Ulasan

Adi menciumiku dan meremas-remas kontolku. Saya sedikit frustrasi, kenapa dia tak membiarkanku melepas celana dalamku saja? Sambil menepuk pantatku yang padat, Adi berkata, "Tunggingin pantatmu." Saya bingung tapi menurut saja. Saya yakin mereka takkan menyakitiku. Mereka itu hanya ingin ngentot denganku saja. Lalu saya merasakan benda tajam men...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Paksa Rela Dlm Bas

 
Terserah: 27/08/2008 Dikarang oleh: siapakah_gerangan 0 Ulasan

Peristiwa ini berlaku tahun lepas (2007). ketika aku pulang dari kerja . waktu itu aku bekerja sif malam di sebuah kilang di bandar kelang . seperti biasa aku balik menaiki bas .. kebetulan bas tersebut penuh sesak jadi aku terpaksa naik juga memandangkan itu bas yang terakhir. bas semakin lama semakin sesak dan aku sedikit demi sedikit terpaksa be...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Bandung one night stand

 
Terserah: 20/08/2008 Dikarang oleh: masyudi 0 Ulasan

Malam itu aku berangkat ke Bandung dengan kereta eksekutif. Rasanya malas harus pergi malam-malam, tapi karena tugas kantor besok harus bertemu klien di sana, maka akupun berangkat juga. Suasana gerbong malam itu tidak terlalu ramai, memang bukan waktu liburan, jadi tak banyak penumpang. Kusetel tempat dudukku agar aku bisa tiduran. Tetapi baru saj...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Kisah nyata perselingkuhan

 
Terserah: 12/08/2008 Dikarang oleh: reid33 0 Ulasan

Namaku yovie, ini pengalamanku dengan seorang wanita bernama dewi. Yang paling berkesan perkenalan kami sangat singkat tetapi dalam waktu singkat aku berhasil mengajak dia melakukan hubungan seks. cerita ini terjadi saat aku berumur 25 tahun. Saat itu aku telah bekerja di sebuah perusahaan telekomunikasi dan masih tinggal di sebuah komplek kost-kos...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Pengalaman bercinta di IPTA

 
Terserah: 11/08/2008 Dikarang oleh: batuBelah 0 Ulasan

Pada mulanya aku langsung tidak terfikir untuk menceritakan pengalaman aku ini kepada umum. Tetapi memandangkan peristiwa ini sentiasa menghantui fikiran aku saban hari dan aku merasakan cara yang paling baik ialah aku menulis segala isi hatiku ini dan dengan harapan ianya sedikit sebanyak boleh meredakan jiwaku yang sedang bergelora sekarang in...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Kepuasanku

 
Terserah: 11/08/2008 Dikarang oleh: my heart 0 Ulasan

Lelaki seperti aku ini bukanlah lelaki yang puas hanya dengan berhubungan dengan satu wanita. Postur badanku tinggi dan besar, maka sering kali aku melihat wanita-wanita melihatku ataupun hanya sekedar melirikku untuk memperhatikan besarnya tubuhku. Aku menikahi istriku beberapa tahun lalu setelah kami berpacaran 7 tahun lamanya. Semenjak k...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Barang pnjang

 
Terserah: 11/08/2008 Dikarang oleh: inasuka 0 Ulasan

Masa ni aku tgh balajr kat london..masa tu final year..aku punye la benagng, byk asgment,, tetiba lptop rosak..so, de sorg membe aku ni kenalkan aku kat sorang yang pandai baiki komputer,,so, petang tu, aku ke dormnye,,dorm tu dia tggal sorang jer,,aku pegi pakai short dengan t shirt jer..dia ni budak turki..kulit putih..muka boleh tahan..hensem,, ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Umong

 
Terserah: 03/08/2008 Dikarang oleh: khirel 0 Ulasan

Pekan X terletak tidak jauh dari pusat Bandar Kibo. Pekan X merupakan sebuah pekan lama yang majority penduduknya keturunan cina. Di lorong Bua ada sebuah rumah yang sederhana besarnya dihuni oleh 3 beranak. Ayah, emak dan seorang anak perempuan berumur 16 tahun. Keluarga ini merupakan sebuah keluarga social. Pergaulan mereka bebas. Kehidupan se...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Kisah Seks Dengan Gadis Suntik

 
Terserah: 30/07/2008 Dikarang oleh: zahidf5 0 Ulasan

Aku langsung tak menyangka yang Aku akan dapat menikmati kelazatan bermain bersama dengan gadis dara sunti seperti Winnie. Harapan Aku, Winnie akan merasakan keindahan pengalaman semaam sehingga dia ketagihnya dan datang kepadaku.Keesokan harinya, selepas meeting dan menguruskan segalanya yang perlu di Ibupejabat, Aku balik ke Hotel. Waktu tu dah p...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Nafsu yang Tak Tertahankan Lagi

 
Terserah: 24/07/2008 Dikarang oleh: dccrane 0 Ulasan

Saya adalah satu orang wanita muda yang berumur 20an Bekerja pada satu perusahaan swasta yang ternama di jakarta Barat, daerah kota. Rambutku hitam sebahu. Wajahku lumayan banyak orang yang mengatakan aku cantik. Sepanjang umur ini, pembaca terus terang aku senang melakukan masturbasi dan belum mempunyai pacar sampai sekarang ini. Aku sering nont...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Dik Na Ku Sayang

 
Terserah: 14/07/2008 Dikarang oleh: mni2u65 0 Ulasan

Setelah tiba pada jam lebih kurang 8 malam kami memutuskan untuk menyewa 2 buah bilik... tapi peserta rombongan lain berkongsi bilik untuk mengurangkan kos perbelanjaan........ so selepas masuk bilik kami berkumpul di luar untuk mesyuarat......ketua rombongan kata kami boleh berseronok untuk 2 hari disana.........selepas mesyuarat kami bersur...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Isteri ku seksi

 
Terserah: 09/07/2008 Dikarang oleh: samni 0 Ulasan

Lima tahun usia perkawinan ku. punyai 3 anak lelaki. hubungan kami sungguh menyenangkan dari segala aspek. isteriku keturunan cina, putih, potongan menawan sekali, memek tinggi yang membuat aku selalu merabanya ketika berdekatan. kawan2 ku selalu memuji kecantikan isteriku. setiap hujung minggu ada saja kawan bertandang kerumah ku membawa isteri ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Permainan Iza

 
Terserah: 08/07/2008 Dikarang oleh: erik_potter 0 Ulasan

Waktu itu Senin sore tanggal 26 Januari 2004 sekitar pukul 15.30 waktu Malaysia setelah mengunjungi Putrajaya tempat PM Malaysia berkantor di negara bagian Selangor, rombongan kami check in di PNB Darby Park yang terletak di jalan Binjau No.10 Kuala Lumpur dan lokasinya berdekatan dengan Tabung Haji Malaysia dan Menara Kembar (Twin Tower) Petronas ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Toilet restoran di mall

 
Terserah: 06/07/2008 Dikarang oleh: jadinagabonar 0 Ulasan

Saya dan pasangan barjalan2 ke salah satu mall. setelah beberapa jam berkeliling belanja, kita makan sambil bercengkrama di salah satu restoran yang agak berkelas, duduk di pojok sebelah utara. sambil bermanja2 ria kami membincangkan hal apa yang akan kita lakukan selanjutnya sepulang belanja. Ternyata kita punya pemikiran yang sama, yaitu making l...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori ini biasanya mengandungi cerita tentang pasangan mengadakan seks dengan pasangan yang lain. Seks 'swinger' sebegini berlaku semakin biasa dan dipandang sebagai sesuatu yang menghairahkan untuk memperbaharui hubungan seks suami isteri dengan cara mengkongsikan kehidupan seks dengan orang yang tidak dikenali mereka. Hantarkan cerita erotik anda tentang mengadakan seks dengan pasangan yang lain dan dapatkan keahlian percuma!
Karangkan "pasangan" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)