Pasangan Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Pasangan Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Pasangan

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
42
43
44
45
46
»

Kisah Mesum Dari Arisan Para Suami

 
Terserah: 05/04/2008 Dikarang oleh: materazzi 0 Ulasan

Tulisan ini diangkat berdasarkan kisah dan pengalaman yang sesungguhnya dengan nama pelaku serta tempat yang telah diubah. Apabila terdapat kesamaan nama maupun tempat peristiwa dalam tulisan ini, hal itu hanya merupakan suatu kebetulan belaka dan tidak ada hubungannya dengan siapa pun juga. “Apa yang akan aku lakukan di sini?” pikirku ketika ti...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.549 cerita

Dioral customer service bank nasional

 
Terserah: 28/03/2008 Dikarang oleh: putut 0 Ulasan

Suatu hari aku buka rekening di bank, ada salah satu customer yg bohay dan putih.. kebetulan giliranku dipanggil utk buka rekening. namanya novi.. trus aku berkenalan dan minta no telp.. enggak berapa lama keluar bank dia telp ada doc yg tertinggal. Ternyata nggak sengaja saya melihat dia pakai bra warna ungu pas dengan kulitnya yg putih dan toket...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.549 cerita

Aku dan Seri

 
Terserah: 27/03/2008 Dikarang oleh: ahchai 0 Ulasan

Perkenalan aku dengan seorang gadis yang bernama Seri bermula di dalam dunia internet. Sejak itu aku dan Seri sentiasa berSMS. Kami tidak pernah berjumpa kerana dia di utara dan aku pula di Kuala Lumpur. Selain dari bertanya khabar, aku sering mengusik Seri dengan mesej-mesej berbaur sex. Kadangkala, aku sering beronani sambil membaca SMS yang...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.549 cerita

Kisah dari Yana

 
Terserah: 22/03/2008 Dikarang oleh: z1kali 0 Ulasan

Bagian kuduk Yana aku ciumi, tanpa menghentikan tangan kananku memaikan clit-nya yang sekali-kali aku pindahkan untuk meremas buah dadanya. Yana kembali "liar", meronta dalam kenikmatan, sambil tidak berhenti mengucapkan kata 'mas Dedi' berulang-kali. "mas Dedi sekarang kok kuat sekali..... dari tadi mas Dedi belum keluar" , ucapnya. "mas D...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.549 cerita

Batang sedap, lubang nikmat

 
Terserah: 20/03/2008 Dikarang oleh: smellychix 0 Ulasan

Dah sebulan aku kena outstation. sebulan jugak la aku tak dapat batang sedap hubby. selama ni, kalau aku tak datang bulan, hampir tiap-tiap malam kami beromen.untung dapat hubby yang kuat nafsu macam aku jugak.takde la nampak aku sorang je yang kuat main. kadang-kadang bila dah naik syeikh, sampai 3 round semalam kami beromen. kalau weekend tu k...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.549 cerita

Pacarku gila sex

 
Terserah: 13/03/2008 Dikarang oleh: bengjava 0 Ulasan

namanya sebut saja dewi seorang mahasiswi kesehatan dijogja,kita sudah berpacaran 2th tubuhnya sedang,kulitnya kuning langsat terlihat sehat sekali. kecantikan pacarku begitu alami hingga ta ada ketegaan untuk menyentuhna walau inginya hati ini. kasus ini berawal ketika kita sering main internet bersama hingga membuka situs2 porno,kadang2pun tanp...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.549 cerita

Not a girl, not yet a woman

 
Terserah: 12/03/2008 Dikarang oleh: nirwana22 0 Ulasan

Tamu terakhir sudah pulang. Tak lama kemudian, orang tua kami pun pulang. Tinggal aku, Hansen, dan Meika, dan jam dinding menunjukkan pukul sepuluh lebih sepuluh. Aku duduk di sofa, di kursi panjangnya. Hansen duduk di hadapanku. Dan Meika sibuk mengunci pagar, mengunci pintu dan jendela, dan memastikan semua tirai jendela sudah tertutup rapat. ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.549 cerita

Ana, Janda Beranak Satu

 
Terserah: 11/03/2008 Dikarang oleh: mhi260 0 Ulasan

Beberapa tahun yg lepas, aku ada berkenalan dgn seorang janda beranak satu yang berumur lebih kurang 30 tahun dan pada waktu itu aku berumur kurang 5 tahun daripadanya. Janda tersebut aku gelarkan sebagai Sara sahaja dan beliau berasal dari negeri Cik Siti Wan Kembang. Kami berdua telah berkenalan lebih kurang 3 bulan dan aku amat tertarik dengan p...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.549 cerita

Mulut

 
Terserah: 09/03/2008 Dikarang oleh: Nohairi 0 Ulasan

Aku cenderong untuk melakukan seks secara “fucking mouth”. Aku gemar untuk melakukan perbuatan tersebut kerana aku rasa teruja apabila melihat air maniku di bibir wanita. Kekasihku N sentiasa melayan kehendakku untuk melakukan perkara tersebut. Bagiku N memang expert dalam fucking mouth. Pada mulanya agak sukar untuk aku membuatkan beliau dapa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.549 cerita

Ci Fiona, Guru Lesku

 
Terserah: 29/02/2008 Dikarang oleh: pelaqqqqqqq 0 Ulasan

Kisah ini terjadi pada waktu aku duduk dipertengahan kelas 3 SMA dulu. Waktu itu nilai-nilai pelajaranku terutama matematika, fisika dan kimia bisa dibilang hancur lebur. Aku kadang-kadang menyesal juga dulu mamilih kelas IPA, kenapa waktu itu tidak memilih IPS saja supaya tidak ketemu 3 pelajaran keramat itu, tapi ya nasi sudah jadi bubur, ya mau ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.549 cerita

Rintihan Kak Esah Janda

 
Terserah: 26/02/2008 Dikarang oleh: real_budiman 0 Ulasan

Membesar dalam keluarga yang mewah memang saat yang mengembirakan, apa sahaja yang diimpikan pasti menjadi kenyataan. Wang ringgit mengalir seperti air di teresan. Barang-barang yang berharga dari luar dan dalam negeri menjadi mainan di badanku, dari segi pakaian, kasut dan sebagainya sudah tidak daya untuk aku senaraikan namanya. Namun hanya sa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.549 cerita

Ohhh Mira dan Diana

 
Terserah: 21/02/2008 Dikarang oleh: real_budiman 0 Ulasan

Aku lebih dikenali oleh rakan-rakan dengan panggilan Zack. Usiaku kini mencecah 28 tahun, dengan ketinggian 170 cm dan berbadan tegap membuat ramai gadis-gadis di tempat kerja cuba untuk mendekatiku. Namun aku yang sering sibuk dengan tugasan di pejabat membuatkan aku kekurangan masa untuk melayan karenah mereka yang kadang-kadang sering mengusikku...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.549 cerita

Pengalaman Joe Mayo

 
Terserah: 12/02/2008 Dikarang oleh: hubby139 0 Ulasan

Ini pengalaman yg kualami baru2 ini. Selepas hari raya, aku mengalami masalah kewangan yang agak memeningkan juga. Bingung aku dibuatnya. Kawan2 semuanya senasib, tak dpt nak pinjamlee... Dlm aku dok termenung2, last2 ada sorg rakan sekerja yg memberiku idea. Terkejut sungguh aku mendengar ideanya. Dia menyuruhku cuba berjumpa dengan akaunt...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.549 cerita

Pengalaman Yang Tak Dilupa

 
Terserah: 08/02/2008 Dikarang oleh: loritanah 0 Ulasan

Isteriku mempunyai seorang sepupu perempuan yang masih menuntut di U dan memang aku kenal baik dengannya serta ibu bapanya malah kalau aku free ada juga aku datang menjenguknya di kampus. Masa berjalan sedar tak sedar ia telah melangkah ke tahun akhir di mana sebuk dengan projeklah entah apa-apa lagi yang aku kira agak bertambah berbanding zaman ak...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.549 cerita

Cinta Selepas Nikah

 
Terserah: 07/02/2008 Dikarang oleh: unknown_10150 0 Ulasan

Aku baru sahaja mendapat ijazah dalam fakulti kejuruteraan di sebuah universiti di luar negara. Meskipun di luar negara wanitanya cantik2 dan seksi2 belaka, tapi aku tidak minat langsung terhadap mereka, sebaliknya citarasa aku hanyalah seorang wanita melayu yg berhijab. Setelah aku pulang ke Malaysia dan menunggu kerja, aku dikejutkan apabi...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.549 cerita

Oh... cipapku sakit!!

 
Terserah: 04/02/2008 Dikarang oleh: ayek69 0 Ulasan

nama aku nasya..aku ada seorang pakwe..nama dia zamir, aku dah 3 tahun setengah..berhubungan dengan dia,(berkasih-kasihan lerr..takkan korang tak paham kot..) sepanjang 3 tahun ..kami hanya buat yang ringan-ringan sahaja,,,tidak langsung terfikir nak buat lebih dari itu..takat cium mulut,hisap-menghisap tu..perkara biasa..bila kami berjumpa, pad...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.549 cerita

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori ini biasanya mengandungi cerita tentang pasangan mengadakan seks dengan pasangan yang lain. Seks 'swinger' sebegini berlaku semakin biasa dan dipandang sebagai sesuatu yang menghairahkan untuk memperbaharui hubungan seks suami isteri dengan cara mengkongsikan kehidupan seks dengan orang yang tidak dikenali mereka. Hantarkan cerita erotik anda tentang mengadakan seks dengan pasangan yang lain dan dapatkan keahlian percuma!
Karangkan "pasangan" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)