Pasangan Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Pasangan Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Pasangan

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
4
5
6
7
8
»

Fantasi Liar Seorang Suami (4)

 
Terserah: 19/06/2014 Dikarang oleh: rafki 0 Ulasan

Wow luar biasa…meliihat istriku digilir habis habisan oleh 2 anak muda ini…benar benar menggairahkan. Rupanya Rudi tidak bisa menahan kenikmatannya…dengan cepat dia mengerang, ejakulasi didalam mulut istriku….Untung dia memakai kondom…Eh Wajah Charlespun dengan cepat bersemu merah..” aahh…ohh…. Kali ini dia juga ejakulasi….Aduh tante…nikmat nikmat...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Fantasi Liar Seorang Suami (3)

 
Terserah: 19/06/2014 Dikarang oleh: rafki 0 Ulasan

Istriku dengan mata terpejam hanya menggelengkan kepalanya sedikit seraya mendesah panjang, “aagghh.. ., paaa…sudah pa…. aduhh… sudahhh please…sakit…. sakit….terlalu besaaar…aah”, Kulihat air mata mulai menetes di sudut matanya. Cepat cepat lalu Rudi menciumi payudara istriku dengan ganas. Terlihat pantat Rudi bergerak dengan cepat naik turun, samb...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Fantasi Liar Seorang Suami (2)

 
Terserah: 19/06/2014 Dikarang oleh: rafki 0 Ulasan

Rudi mengambil posisi berjongkok di lantai diantara kedua paha istriku yang telah terbuka lebar. Rudi memang hebat, lidahnya panjang dan kasar sehingga dengan cepat istriku mengelepar. Aaaahh geli pa…geli…jangan dicium yang bawah…geli…ahhssh…kok enak ya pa…aneh ya pa…aku kok cepet terangsang sekali sekarang… ahhh..pa..padahal Cuma diciumin.” Aku m...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Fantasi Liar Seorang Suami (1)

 
Terserah: 19/06/2014 Dikarang oleh: rafki 0 Ulasan

Aku adalah suami yang punya kreativitas sex yang berlebihan, sering aku membayangkan istriku bercinta dengan banyak lelaki bersamaan dan aku menontonnya. Terkadang aku suka memancing mancing istriku, bagaimana kalau direalisasikan… Dia langsung cemberut dan marah marah…. Karena aku sering bicara tentang itu, lama lama dia merasa biasa saja bahkan ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Ketagihan Seorang isteri (1)

 
Terserah: 10/06/2014 Dikarang oleh: bolabolaapi 0 Ulasan

Aku seorang jururawat. Nama benar ku biarlah rahsia. Panggil saja nama ku Linda. Aku seorang ibu kepada seorang anak yang kini berusia 11 tahun. Suami ku berniaga sendiri. Usia ku kini 40 tahun. Memang kami dapat anak lambat. Aku mengandung selepas 5 tahun berumahtangga. Memang aku mempunyai masalah dari segi kesuburan walau pun tubuh ku kelihatan ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Main Depan

 
Terserah: 06/06/2014 Dikarang oleh: ali mat 0 Ulasan

Hari ini cuaca agak panas. Aku berkemban sahaja dan membasuh pinggan mangkok di dapur. Suami ku dah lama keluar bekerja Namun tengahari nanti biasanya dia akan balik makan tengahari. Tak tentulah. Kalau kerjanya jauh dia tak balik,kalau kerjanya dekat dia balik. Begitulah berniaga. Sedang aku sibuk memasak aku dengar Kak Timah memberi ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Tukar awek

 
Terserah: 01/06/2014 Dikarang oleh: Ridzman 0 Ulasan

Kami sudah hampir 10 tahun duduk berjauhan. Aku tinggal di Kuala Lumpur manakala isteriku, Nikita duduk di Kota Bharu. Dulu kami duduk bersama ketika aku bekerja di Kota Bharu. Apabila aku berpindah ke Kuala Lumpur, aku tinggalkan Nikita dan dua anak di kampung kerana tidak mampu duduk di Kuala Lumpur dengan gaji yang kecil. Aku biasanya balik d...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Nafsu istriku

 
Terserah: 26/05/2014 Dikarang oleh: HaizaX85 0 Ulasan

Kulihat istriku sudah menanggalkan kaos you can see dan hotpansnya dan seperti akan menggantinya dengan sebuah gaun tidur. Ia berdiri membelakangi hanya berpenutup tubuh sebuah celana dalam krem berenda. Diusianya yang ketigapuluhtujuh ia masih memiliki bentuk tubuh yang sangat indah dengan tonjolan pantat yang berisi. Libidoku semakin naik keubun...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Puteri gadis dara tewas pada K

 
Terserah: 11/05/2014 Dikarang oleh: sayakhairul 0 Ulasan

K merasa risau kerana puteri msih lagi tidak kelihatan sedangkan mereka sudah berjanji akan berjumpa di bus stop...sedang K cuba untuk menghubungi puteri kelihatan sebuah bas city liner sedang berhenti di hadapannya dan dia tersenyum ketika melihat puteri yang turun dari bas itu dengan memakai t-shirt yang ngam pada badan menyerlah teteknya yang pe...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Pacarku Vita

 
Terserah: 12/04/2014 Dikarang oleh: Tito47 0 Ulasan

Karena berasal dari daerah jawa Timur, maka pacarku tinggal di sebuah kost khusus mahasiswi. Saya sendiri sudah bekerja, dan juga berasal dari universitas yang sama. Secara keseluruhan, pacarku sangat baik, setia dan cantik, tetapi masih konvensional, alias tidak mau berhubungan sex sebelum menikah secara resmi. Sebaliknya, saya termasuk laki-laki...

Tag: indon, vita, pacar Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Permaianan yang gila

 
Terserah: 03/04/2014 Dikarang oleh: lapicit 0 Ulasan

Kami adalah sepasang suami istri yang telah menikah selama hampir 2 tahun dan belum mempunyai anak. Istriku, Lena, berusia 25 tahun, cukup seksi dan manis dengan kulit kuning langsat dan sebuah lesung pipit yang menghiasi pipi kanannya. Lena cukup tinggi untuk ukuran orang Asia, dengan tinggi 168 cm dan berat 48 kg membentuk tubuhnya yang 34C-25-34...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Perpisahan Yang Menyakitkan

 
Terserah: 28/03/2014 Dikarang oleh: abangbiru 0 Ulasan

Mau apa dia pagi-pagi begini. “Assalamualaikum… “ sapaku dengan suara serak akibat nyawa yang belom kumpul semua. “Waalaikum salaaam. Ya ampuuuun… Lin, jam segini belum bangun ? Gimana sih, anak perawan kok males banget.” Tante Neni yang memang cerwet itu terus saja nyerocos ngomel. Aku hanya mendengarkan saja omelannya dengan malas-malasan. Pad...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Guru vs gigolo (4)

 
Terserah: 27/03/2014 Dikarang oleh: notty_gurl 0 Ulasan

Pagi ini cuaca cerah sangat. Redup tidak panas. Dengan tenang aku menunggang motorsikal menghala ke sekolah. Sampai di suatu simpang, aku membelok ke kanan. Lalu jalan kampung mesti rileks, tak banyak kenderaan lalu lalang.Bisik hatiku. Tiba-tiba aku terlihat seorang awek sweet tersenyum manis menunggang motorsikalnya berselisih denganku. A...

Tag: cikgu, rosak, jilit Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Isteriku zaffa

 
Terserah: 25/03/2014 Dikarang oleh: Adiazroy 0 Ulasan

Isteriku Zaffa Aku berkahwin dengan Zaffa atas pilihan keluarga. Aku mmg bertuah, Zaffa bukan sahaja baik, malah sempurna sifat keperibadian dan tubuh badannya. Apabila aku dan dia keluar ke shopping complex, mmg ada sahaja mata yang memandang kami. Mungkin kerana baru berkahwin, kami masih lagi 'menerokai' cara2 baru utk memenuhui kepuasan sex....

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Akibat Gersang

 
Terserah: 09/03/2014 Dikarang oleh: Jack O'Lantern 0 Ulasan

Namaku halimah, aku seorang janda berusia awal 40 an. Dan cerita yang ingin aku kongsikan adalah kisah hidupku. Setelah kematian suami 3 tahun lepas, aku tinggal sebatang kara dan tiada tempat bergantung. Selama berkahwin dengan arwah suamiku yang bekerja sebagai buruh am di satu syarikat papan di negeri pahang, aku tidak pernah bekerja. Aku seo...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Gatal mulut

 
Terserah: 25/02/2014 Dikarang oleh: samurai hitam 0 Ulasan

Di sini aku akan menceritakan pengalaman yang sangat sukar untuk aku lupakan. Malah aku rasa macam tak percaya perkara itu pernah terjadi. Setiap kali teringat peristiwa tersebut, aku jadi tak tentu arah dan betul-betul rasa yang aku perlukan perempuan untuk berkongsi apa yang aku rasa. Tapi tak pernah tercapai. Apa yang...

Tag: gatal, puki, memek Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.693 cerita

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori ini biasanya mengandungi cerita tentang pasangan mengadakan seks dengan pasangan yang lain. Seks 'swinger' sebegini berlaku semakin biasa dan dipandang sebagai sesuatu yang menghairahkan untuk memperbaharui hubungan seks suami isteri dengan cara mengkongsikan kehidupan seks dengan orang yang tidak dikenali mereka. Hantarkan cerita erotik anda tentang mengadakan seks dengan pasangan yang lain dan dapatkan keahlian percuma!
Karangkan "pasangan" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2016 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)