Pasangan Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Pasangan Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Pasangan

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
4
5
6
7
8
»

Swing sama sahabat

 
Terserah: 16/07/2013 Dikarang oleh: lapicit 0 Ulasan

Saya ingin membagi sebuah cerita kepada rekan-rekan disini. Sebuah pengalaman berbeda yang baru beberapa minggu yang lalu. Nama telah dirubah untuk melindungi privasi. Hahaha. ******** Siang itu, aku dan Lina sedang bercakap-cakap dengan mesra. Topiknya juga seru, yaitu tentang sex. Kita sudah jadian selama hampir 3 tahun. Aku lalu menun...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Boleh sajaja

 
Terserah: 08/07/2013 Dikarang oleh: lapicit 0 Ulasan

Aku sudah berkahwin dan mempunyai seorang anak. Hubungan aku suami isteri tiada apa-apa masalah. Dulu aku selalu rasa syak dan wasangka terhadap suami aku. Selalu juga dahulu aku tengok ada sms sms perempuan dalam handphonenya. Sudah mestinya ia menjadi pertikaian besar antara aku dan suami aku. Namun selepas itu ianya senyap selepas suami ku memut...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Malam Pertama

 
Terserah: 03/07/2013 Dikarang oleh: shitz 0 Ulasan

Kisah ini adalah kisah aku dan suamiku semasa pengalaman malam pertamaku. Malam selepas acara potong kek aku berkemas-kemas untuk naik kebilik untuk tidur. Sebelum tidur suamiku memberikan hadiah kahwin kepadaku dan menyuruh aku membukanya. Terkejut aku melihat baju tidur yang sangat jarang dan cantik. Nak dijadikan cerita aku dan suamiku ada hu...

Tag: perawan, pasangan, pengantin Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Tukar istri semalam suntuk

 
Terserah: 02/07/2013 Dikarang oleh: evan gemilang 0 Ulasan

Dari dulu memang aku pernah berkhayal bisa swinger dengan teman, bertukar istri pasti enak dan menantang. Apalagi nanti bisa sambil lihat langsung permainan seks istriku. Semua telah dirancang dengan teliti.Bukan mudah hendak mendapat peluang dan kesempatan melihat isteri main dngan lelaki lain.Ini adalah pertama kalau kalau jadi aku akan dapat mel...

Tag: istri, jilbab, tukaran Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Tukar Isteri

 
Terserah: 04/06/2013 Dikarang oleh: an_sara 0 Ulasan

Dia begitu bernafsu mahu menikmati setiap inci pantat subur milik isteri kawan baiknya itu. Fazura pula terkangkang-kangkang sambil tertonggeng ditebuk oleh Kamal. Man! Enaknya bontot mon+++ bini kau Man! Kalau aku tahu dah lama aku tebuk bontot dia!! Jerit Kamal. Kau tengok Man aku belah lemak bontot bini kau. Oh nikmatnya Man! Macam nak mema...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Perkhemahan Mak Lang (1)

 
Terserah: 01/06/2013 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

"tak boleh ke kalau saya tak join aktiviti ni cikgu? " aku seolah-olah membantah tindakan Pengetua sekolah yang meletakkan namaku sebagai guru pengiring. Hujung minggu ni sekolah aku bakal mengadakan kem bina semangat dan motivasi untuk pengawas- pengawas sekolahku seramai 36 orang. Namaku dicalonkan sebagai guru pengiring memandangkan aktiviti yan...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Mek som dan zira

 
Terserah: 01/06/2013 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

Jam 4.30pm aku mengemas beg kerja. Laptop kusimpan dalam laci meja kerja dan dikunci selamat. Malas nak bawak balik laptop. Paling kuat pun main facebook, dengan update blog. Tu semua boleh guna smartphone. Lagi senang, sambil-sambil boleh whatsapp dengan suami dan kawan-kawan. Semasa masuk ke kereta tadi cikgu din sempat mencubit punggungku ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Isteriku Aida

 
Terserah: 01/06/2013 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

Aida seorang wanita yang sempurna dari segi wajah dan bentuk tubuh, setiap lelaki tidak akan melepaskan pandangan mata bila terpandang Aida. Amran berkerja sebagai seorang juruteknik sebuah kilang yang jarak dari rumah sewa mereka hampir 10KM sahaja. Tugas Amran tidak menentu, bertugas ikut giliran ada tugas sebelah siang dan ada tugas sebelah mal...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Isteriku Aida (3)

 
Terserah: 21/05/2013 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Aida melihat jam diruang tamu, baru 8.30 malam bisik hati Aida, dia terus menonton rancangan TV, namun akal dan fikirannya bercelaru memikirkan samada mahu telefon lelaki yang hantar VCD adegan seksnya atau membiarkan saja lelaki itu dengan ugutan untuk menyebarkan adegannya itu di youtube. Jika Aida biarkan lelaki itu sebarkan ke youtube, bukan sa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Isteriku Aida (2)

 
Terserah: 21/05/2013 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Hujan masih lebat dikawasan yang diduduki oleh Amran dan Aida. Air didalam longkang mengalir laju membawa sampah yang tersangkut didalam longkang. Amran sedang menonton menonton VCD lucah didalam bilik tidur. "Abang tengok apa ea...." Tegur Aida sambil duduk disisi Amran diatas katil. Matanya tertumpu adegan panas didalam TV. "Eeee.... abang ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Isteriku Aida (1)

 
Terserah: 21/05/2013 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Disebuah rumah teres berkembar, tinggal sepasang suami isteri Amran dan Aida. Mereka telah berkahwin hampir 5 tahun namun belum dikurniakan cahaya mata. Aida seorang wanita yang sempurna dari segi wajah dan bentuk tubuh, setiap lelaki tidak akan melepaskan pandangan mata bila terpandang Aida. Amran berkerja sebagai seorang juruteknik sebuah kilang ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Cina buta

 
Terserah: 19/05/2013 Dikarang oleh: syaitan tanduk 0 Ulasan

Namanya Pak Lamin, ia berumur 67 tahun dan memiliki seorang isteri yang telah memberinya 7 orang anak. Pekerjaan harian Pak Lamin adalah sebagai nelayan di sebuah pekan pesisir pantai di utara. Sebagai nelayan pantai kehidupan Pak Lamin ibarat kais pagi makan pagi kais petang makan petang. Apatah lagi terPaksa pula bersaing dengan bot-bot besar yan...

Tag: cina buta, terpaksa Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Awek ku (2)

 
Terserah: 18/05/2013 Dikarang oleh: james story 0 Ulasan

I selalu gak layan site kat sexmelayu ni sebab ada bermacam ragam cerita berkenaan dengan sex ada kat sini. Selalunya I copy semua cerita-cerita yang menarik dan menghairahkan lepas tu mana-mana yang paling best I print buat koleksi. Layan kat katil best woo. Umur I lebih kurang 29 and yang payah sangat tu I ni lama sangat nak 'cumm' kalau make lov...

Tag: awek , gersang, teman Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Awek ku (1)

 
Terserah: 18/05/2013 Dikarang oleh: james story 0 Ulasan

Nama panggilan ku Wan dan kisah ini terjadi pada tahun 1995. Waktu itu aku baru saja 17 tahun dan sedang tunggu keputusan SPM. Jadi aku pun bekerja sebagai kerani disebuah syarikat swasta dekat dengan Jalan Pekeliling, KL. Oleh kerana merasakan yang aku ni dah dewasa, aku pun berpindah dari rumah ibubapa dan menyewa bilik bujang. Walhal rumah ibuba...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Tek Nena istriku

 
Terserah: 17/05/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Tek Nena tengah menjemur baju ditengah pagi yg terik di hari minggu. Dahinya berpeluh terpapar sinar mentari, rambutnya yg terikat seadanya menampilkan guratan sisa kerokan yg memerah, mungkin semalam beliau masuk angin. Wajahnya terlihat gundah, mungkin pembicaraan kami semalam membuatnya bingung utk mengambil keputusan. Etek Nena, wanita berda...

Tag: seks Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Farah Isteri Montok

 
Terserah: 15/05/2013 Dikarang oleh: zack18sx 0 Ulasan

Selimut yang separuh tersingkap itu mendedahkan kemontokan Farah yang tiada bandingan. Betapa bertuahnya dia apabila dapat memperisterikan semontok-montok perempuan. Farah ketika itu tidur tertiarap dalam keadaan telanjang bogel memperlihatkan bontotnya yang putih, tembam dan padat. Peha Farah pula teramat gebu, montok dan debab. Zakar...

Tag: suami , isteri Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori ini biasanya mengandungi cerita tentang pasangan mengadakan seks dengan pasangan yang lain. Seks 'swinger' sebegini berlaku semakin biasa dan dipandang sebagai sesuatu yang menghairahkan untuk memperbaharui hubungan seks suami isteri dengan cara mengkongsikan kehidupan seks dengan orang yang tidak dikenali mereka. Hantarkan cerita erotik anda tentang mengadakan seks dengan pasangan yang lain dan dapatkan keahlian percuma!
Karangkan "pasangan" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)