Pasangan Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Pasangan Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Pasangan

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
7
8
9
10
11
»

Insan yang bernama seri (1)

 
Terserah: 31/12/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Perkenalan aku dengan seorang gadis yang bernama Seri bermula di dalam dunia internet. Sejak itu aku dan Seri sentiasa berSMS. Kami tidak pernah berjumpa kerana dia di utara dan aku pula di Kuala Lumpur. Selain dari bertanya khabar, aku sering mengusik Seri dengan mesej-mesej berbaur sex. Kadangkala, aku sering beronani sambil membaca SMS yang diha...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.234 cerita

Pak Cik Din

 
Terserah: 27/12/2012 Dikarang oleh: ali mat 0 Ulasan

"Daddy...malam tadi pakcik din datang baiki paip kat bilik daddy, baru tadi ni dia balik" bagaikan berdentum rasa dada aku bila dengar kata-kata anak aku yang umur 6 tahun tadi. "mommy mana?".."mommy tidur dalam bilik" jawab anak aku. "Tapikan daddy, malam tadi abang dengar mommy jerit-jerit kat dalam bilik masa pakcik din baiki paip..pagi tad...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.234 cerita

Isteriku tertipu (2)

 
Terserah: 15/12/2012 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Sebulan selepas misi pertama aku, aku mulai ada keinginan untuk menjalankan misi aku yang kedua. Tapi kini. AKu inginkan orang lain untuk mengerjakan isteri aku. Kini, aku berpakat dengan rakan sekerjaku bernama Rizal. Orang yang aku pilih untu menjalankan misi aku ni semua sikit lebih kurang dengan aku dalam saiz badan. Tapi Rizal ni ada misai, ja...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.234 cerita

Isteriku tertipu (1)

 
Terserah: 15/12/2012 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Namaku Jo. Aku sudah berkahwin. Isteriku bernama Za. Sudah 10 tahun kami berkahwin. Ini kisah benarku. Setelah berkahwin selama 5 tahun, aku mulai ada fantasi terhadap isteriku sendiri. Fantasi aku ialah Isteriku dalam keseronokan bermain dengan lelaki yang tak dikenalinya. Tetapi, Isteriku seorang yang alim dan amat sayang dengan diriku. Maka f...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.234 cerita

Berzina Ramai-Ramai (1)

 
Terserah: 13/12/2012 Dikarang oleh: anihsaaniahs 0 Ulasan

Hampir 1 jam 'bertarung' dengan Maz, jam menunjukkan 9 malam. Aku mengejutkan Lynn dan Ika yang masih tidur keletihan. Seksinya melihat Lynn dan Ika yang tidur berpelukan sambil berlaga tetek diorg yang besar tu. Batang aku yang lembik dikerjakan Maz tadi mula mengeras semula. " Eii..Rie, u tak puas lagi ke?" " Hehe..Laki mana yang tak tegang ten...

Tag: puki, tetek, pantat Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.234 cerita

Perempuan simpanan

 
Terserah: 07/12/2012 Dikarang oleh: carllord 0 Ulasan

Hari yang sepatutnya aku melapurkan diri sebagai kerani di sebuah klinik di bandar Kluang telah menjadi sebaliknya. Setelah turun dari kereta yang di pandu oleh Bala. Sambil berjalan menuju ke klinik yang dijanjikan, Bala disapa oleh se-orang Cina separuh umur. Bala berhenti seketika bercakap dengan Cina tersebut yang biji butir perbualan mereka ti...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.234 cerita

Tomboy

 
Terserah: 01/12/2012 Dikarang oleh: Super_man32 0 Ulasan

Aku dapat awek tomboy ni.......masa pi kenduri khawin rumah bapa angkatku,pada bulan febuari yang lalu.Awek tomboy ni masih muda remaja,usianya baru menjangkau 16 tahun...belajar di MRSM Perlis.Tubuhnya taklah sebesar mana...tinggi dengan aku hanya paras bahu saja.Kulitnya putih bersih,buah dadanya sederhana kecil,mulutnya kecil.Aku kenalnya masa s...

Tag: tomboy, liwat Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.234 cerita

Teman suami dan suami

 
Terserah: 30/11/2012 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Aku mulakan kisah ini dengan mengenalkan serba sedikit tentang aku dan suami ku. Namaku nora, suamiku pula jefri. Kami berkenalan semasa belajar di us. Kami suami isteri memang jenis open tentang sex. Masa di us jef dan aku sering mengunjungi kedai-kedai sex serta sama-sama menonton cerita lucah. Malah dia pernah hadiahkan aku male stripper masa bi...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.234 cerita

Tukeran istri

 
Terserah: 25/11/2012 Dikarang oleh: valkyrie dodol 0 Ulasan

Tapi tubuh istrinya tak terlihat karena terhalang oleh tubuh Anton, yang terlihat hanyalah tangan mulus seorang wanita yang bergerak-gerak penuh gairah serta dua bilah betis yang terayun-ayun dipinggir pinggang Anton yang sedang asyik menghentak-hentakan pinggul dan pantatnya. Aku semakin penasaran, terbayang tubuh bugil istri Anton yang selama...

Tag: istri Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.234 cerita

Sex dengan teman wanita

 
Terserah: 24/11/2012 Dikarang oleh: Tonggen 0 Ulasan

Aku bercinta dengan seorang gadis ni yang bernama Su. hubungan kami pada mulanya biasa saja tapi lama kelamaan kami semakin open terutamanya pasal sex. byk yg Su tanya aku melalui sms...so aku cerita semua la pasal tubuh badan lelaki ni & tidak ketinggalan juga pasal konek aku sendiri hahaha...tak lama kemudian aku cuba pancing si Su ni dengan fons...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.234 cerita

Seks dengan bf

 
Terserah: 22/11/2012 Dikarang oleh: omgilysm 0 Ulasan

masa tu hujan lebat sangat. boyfriend datang naik motor je. sampai je kat rumah, saya bagi dia masuk. dia bukak baju dia and seluar dia sebab basah. saya bagi dia satu tuala untuk keringkan diri. dia pun duduk kat sofa. saya pun duduk la sebelah dia and kitorang pun make out. lama gak kitorang make out. tengah make out tu, tangan dia merayap ke tet...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.234 cerita

Isteri Dingin

 
Terserah: 22/11/2012 Dikarang oleh: dartan 0 Ulasan

Isteri aku pula berumur 35 tahun bekerja sebagai pergurus dalam bidang menjual alat penapis air dan air reverse osmosis namanya MK.Berat lebih kurang 52 kg dan tinggi 5 kaki 2inci. Potongan badan 33-25-34.Kulit sangat cerah dan mukanya memang manis. Kami sudah berkahwin selama 5 tahun. 5 tahun yang lalu semasa kami baru berkawin, isteriku memang...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.234 cerita

Arini, istri teman baiku

 
Terserah: 15/11/2012 Dikarang oleh: Aibon gokil 0 Ulasan

Aku sampai bingung dan heran dengan pengalaman seks ku kali ini, tak menyangka bisa ml dengan istri teman sendiri atas pengetahuan temanku sendiri. Aku mempunyai sahabat sedari kecil, kami tumbuh bersama, kenakalan kecil, belajar mabuk, melamar pekerjaan, bahkan main cewek punkami berangkat bersama. Robert memang ganteng dan lumayan playboy. Yang ...

Tag: istri Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.234 cerita

Memijat istri orang

 
Terserah: 13/11/2012 Dikarang oleh: junniardy 0 Ulasan

Awalnya setelah eksekusi pertama, kita sama sekali tidak ada komunikasi lanjutan, dan memang aku menghormati privacy mereka, namun suatu hari, mereka mengirimkan email kepada aku yang isinya menanyakan kabar dan no hp aku (mereka hanya mengetahui no hp khusus yang sekarang sudah tidak aktif lagi). Saat membaca email mereka, spontan aku ters...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.234 cerita

Housekeeping

 
Terserah: 06/11/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Sudah dua bulan Ramlah bekerja di Club Mediratanian di jabatan housekeeping. Tugas hariannya mengemas semua bilik di kelab yang dilanggani oleh mat salleh. Kelab itu memang ekslusif kerana orang tempatan tidak dibenarkan bermalam di situ. Dia cuma bekerja di waktu siang dari jam 7 pagi hingga 7 petang manakala shift malam biasanya dilakukan oleh...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.234 cerita

Bahana facebook (2)

 
Terserah: 06/11/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Sebagai pelanggan facebook (fb) yang setia, aku mengenali ramai perempuan terutamanya janda yang berusia antara dua puluhan hingga empat puluhan. Ramai juga bini orang yang mahu berkenalan denganku tapi aku reject kerana tidak mahu terlibat dengan bini orang. Seperi biasa kami akan chatting dalam fb. Bila dah chatting benda-benda lucah sudah ten...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.234 cerita

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori ini biasanya mengandungi cerita tentang pasangan mengadakan seks dengan pasangan yang lain. Seks 'swinger' sebegini berlaku semakin biasa dan dipandang sebagai sesuatu yang menghairahkan untuk memperbaharui hubungan seks suami isteri dengan cara mengkongsikan kehidupan seks dengan orang yang tidak dikenali mereka. Hantarkan cerita erotik anda tentang mengadakan seks dengan pasangan yang lain dan dapatkan keahlian percuma!
Karangkan "pasangan" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)