Pasangan Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Pasangan Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Pasangan

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
7
8
9
10
11
»

Kak Piah dah ada pengganti

 
Terserah: 03/10/2012 Dikarang oleh: abangbiru 0 Ulasan

Namaku Kak Piah. Aku telah lama berpisah dengan suamiku tetapi digantung tidak bertali. Suamiku sudah 15 tahun tidak bersamaku di rumah atau diranjang. Setiap kali dia datang cuma untuk menjengok anaknya. Aku terpaksa bersabar mungkin suatu hari dia akan berubah tetapi tidak. Hidup aku penuh kesunyian terutama diwaktu malam kerana pada usia...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Jiran Mantap

 
Terserah: 30/09/2012 Dikarang oleh: Cinta Kronik 0 Ulasan

Aku senyum sendiri. Kenangan waktu aku sedang menungu keputusan SPM beberapa tahun lalu terbayang semula di benakku. Waktu itu aku tinggal di sebuah taman perumahan. Aku tinggal di rumah teres dan berjiran dengan Mak Long Kiah. Mak Long Kiah mempunyai seorang anak lelaki yang berusia setahun lebih tua dariku. Aku biasa memanggilnya Abang Zaki. Seja...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Cepatlaa... tak tahan ni... faster... faster

 
Terserah: 30/09/2012 Dikarang oleh: Cinta Kronik 0 Ulasan

Aku dan Lan sudah lama saling mengenali. Sejak aku bertemu Lan di dalam mIRC 2 tahun yang lalu di dalam channel "sayang", telah banyak kegembiraan dan kesedihan aku berkongsi bersamanya. Walaupun kami hanya berhubung melalui internet dan telefon, namun aku dapat rasakan sesuatu yang menarik dari Lan. Aku tidak jemu berborak dengannya. Kami bersemba...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Amoi Besar

 
Terserah: 29/09/2012 Dikarang oleh: Cinta Kronik 0 Ulasan

Kelintitnya besar dan merah basah, menunggu untuk dihisap. Aku luaskan bibit farajnya, meletakkan hujung lidahku kehujung kelintitnya. Janice mengeluh dan badannya mula mengeletar. Rupanya Janice hampir capai klimak, dia terus kejang sekejap dan aku melihat lagi banyak air mengalir keluar. Aku alihkan lidah dan mula menjilat bersih semua airnya. ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Tukar pasangan

 
Terserah: 24/09/2012 Dikarang oleh: valkyrie dodol 0 Ulasan

Lama kami terdiam dengan pikiran kami masing-masing, akhirnya.. "Baiklah Pa, Mama setuju, tapi harus dengan pasangan yang bersih! Bukan cowok/cewek panggilan!" Lega rasanya mendengar kalimat yang aku tunggu-tunggu dari mulut istriku. ***** Aku langsung mencari-cari pasangan yang mau just fun dengan kami, email-email dari pengirim cerita ce...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Arisan (2)

 
Terserah: 24/09/2012 Dikarang oleh: valkyrie dodol 0 Ulasan

Akan tetapi ketika hal tersebut sudah mulai terasa rutin, pada suatu saat suamiku dan Priyono mengajak kami untuk ikut menjadi anggota CAPS. "Apa artinya itu..?" kataku. "Artinya adalah Club Arisan Para Suami atau disingkat CAPS, kalau diucapkan dalam bahasa Inggris jadi kep'es, tuh gagah nggak namanya", jawab Priyono. "Walah, baru tahu sekar...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Arisan (1)

 
Terserah: 24/09/2012 Dikarang oleh: valkyrie dodol 0 Ulasan

Akan tetapi ketika hal tersebut sudah mulai terasa rutin, pada suatu saat suamiku dan Priyono mengajak kami untuk ikut menjadi anggota CAPS. "Apa artinya itu..?" kataku. "Artinya adalah Club Arisan Para Suami atau disingkat CAPS, kalau diucapkan dalam bahasa Inggris jadi kep'es, tuh gagah nggak namanya", jawab Priyono. "Walah, baru tahu sekar...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Main depan belakang

 
Terserah: 16/09/2012 Dikarang oleh: irmanakal 0 Ulasan

Semuanya bermula masa aku mengandung tujuh bulan. Dengan perut ku yang agak besar dan jubur ku yang bertambah lebar, hampir setiap hari aku dilanyak suamiku, depan dan belakang. Sehingga suatu hari suamiku bertanya, “awak tak bosan ke dengan batang saya hari-hari?” Aku terkejut. “Kenapa? Awak nak rasa pantat lain ke?” Tanyaku. “Saya nak r...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Isterimu Isteriku Jua

 
Terserah: 14/09/2012 Dikarang oleh: danisha shah 0 Ulasan

hi,…sejak aku mengikuti ruangan ini, teringin aku nak berkongsi pengalaman aku dengan korang semua. oklah, begini citanya. Pada tahun 1997, dalam bulan disember sebelum masuk bulan posa, saya menyewa sebuah rumah kos rendah 2 tingkat di puchong perdana, selangor. Masa mula-mula masuk dulu aku cuma menyewa seorang diri sehaja maklumlah aku ni ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Kejutan untuk istri

 
Terserah: 13/09/2012 Dikarang oleh: cacing01 0 Ulasan

Sebuah insiden baru terjadi beberapa malam yang lalu. Insiden yang tidak disengaja yang membangunkan sesuatu yang tanpa kusadari telah ada di dalam diriku. Kamis malam kemarin temanku yang bernama Lilo mampir untuk mengobrol, minum dan nonton TV di rumahku. Lilo bekerja di kantor yang sama denganku. Hari Jumat keesokannya adalah hari libur untuk ka...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Bayr utang dengan istri

 
Terserah: 13/09/2012 Dikarang oleh: cacing01 0 Ulasan

Aku sebenarnya tidak tega menagih utang pada kawanku yang satu ini. Namun, karena keadaanku juga sangat mendesak, aku memberanikan diri dengan harapan temanku bisa membayar; minimal separuhnya dulu. Sayang sekali, Darta, kawanku yang baru menikah enam bulan yang lalu ini, tak bisa membayar barang sedikit pun. Memang aku mengerti keadaannya. Ia meni...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Pengorbanan

 
Terserah: 12/09/2012 Dikarang oleh: cacing01 0 Ulasan

Azizah, Leman dan aku (Bob) adalah 3 orang sahabat karib. Kami bersahabat sejak di Tingkatan 1 walaupun kami berasal dari kampung yang berlainan. Berkat usaha, kami lulus cemerlang di dalam peperiksaan SPM yang kemudiannya menjadi punca perpisahan kerana masing-masing membawa haluan meneruskan study bagi mencapai cita-cita masing-masing. Azizah ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Camping

 
Terserah: 12/09/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Aku ni sederhana jer orangnyer..tak la secantik mner pun, cuma, aset aku yg paling penting, breast aku yg saic 36C dan punggung aku yg lbih kurang saiz '40'...disebab kn pinggang aku cuma 27, so,breast & punggung aku nmpk obvious dr jauh..Aku lak suka pkai skirt pendek dgn baby-t...nk dijadikan cerita, satu hari, kitorang camping ramai2 kat tepi pa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Sedap juga...

 
Terserah: 07/09/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Aku ni student IPT tempatan. Dulu masa sekolah aku dah ada girlfriend tapi aku ni tergolong dalam budak lelaki yang baik-baik so tak pernahlah aku nak merasa benda-benda sex ni. Beromen pun aku tak pernah. tapi kalau tengok video tu, jangan cakaplah... Melancap tu selalu juga... Then aku melanjutkan pelajaran kat KL ni... First year aku duduk kat k...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Hujan Masih Belum Reda

 
Terserah: 06/09/2012 Dikarang oleh: Jalil Razak 0 Ulasan

Tetapi setelah berbagai-bagai cerita yang aku dengar akhirnya aku hilang sabar. Setelah aku memberitahu mereka tanah dan rumah peninggalan arwah telah di-tukar kenama Normah semasa arwah masih hidup dan kini tanah dan rumah tersebut telah Normah wasiatkan atas nasehatku untuk Alif baru mereka semua terdiam. Begitulah resam dunia. Kini untuk ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Imah Stim la abg

 
Terserah: 04/09/2012 Dikarang oleh: lesbian be man 0 Ulasan

aku sorang pompuan yg biase2..x cantik mane..tp ramai yg minat aku..baru aku realise..kecantikan aku terletak pada tubuh aku..especially tetek aku..dulu aku gemok..kecik2 ske mkn burger..bile duk asrama,badan aku susut..body aku jadi mantap..since form3..tp form 4 lbih menyerlah..nk dijadikan cite..tym form 4 aku kapel ngn senior aku..die agak peme...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori ini biasanya mengandungi cerita tentang pasangan mengadakan seks dengan pasangan yang lain. Seks 'swinger' sebegini berlaku semakin biasa dan dipandang sebagai sesuatu yang menghairahkan untuk memperbaharui hubungan seks suami isteri dengan cara mengkongsikan kehidupan seks dengan orang yang tidak dikenali mereka. Hantarkan cerita erotik anda tentang mengadakan seks dengan pasangan yang lain dan dapatkan keahlian percuma!
Karangkan "pasangan" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)