Pasangan Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Pasangan Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Pasangan

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
7
8
9
10
11
»

Seks dengan bf

 
Terserah: 22/11/2012 Dikarang oleh: omgilysm 0 Ulasan

masa tu hujan lebat sangat. boyfriend datang naik motor je. sampai je kat rumah, saya bagi dia masuk. dia bukak baju dia and seluar dia sebab basah. saya bagi dia satu tuala untuk keringkan diri. dia pun duduk kat sofa. saya pun duduk la sebelah dia and kitorang pun make out. lama gak kitorang make out. tengah make out tu, tangan dia merayap ke tet...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Isteri Dingin

 
Terserah: 22/11/2012 Dikarang oleh: dartan 0 Ulasan

Isteri aku pula berumur 35 tahun bekerja sebagai pergurus dalam bidang menjual alat penapis air dan air reverse osmosis namanya MK.Berat lebih kurang 52 kg dan tinggi 5 kaki 2inci. Potongan badan 33-25-34.Kulit sangat cerah dan mukanya memang manis. Kami sudah berkahwin selama 5 tahun. 5 tahun yang lalu semasa kami baru berkawin, isteriku memang...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Arini, istri teman baiku

 
Terserah: 15/11/2012 Dikarang oleh: Aibon gokil 0 Ulasan

Aku sampai bingung dan heran dengan pengalaman seks ku kali ini, tak menyangka bisa ml dengan istri teman sendiri atas pengetahuan temanku sendiri. Aku mempunyai sahabat sedari kecil, kami tumbuh bersama, kenakalan kecil, belajar mabuk, melamar pekerjaan, bahkan main cewek punkami berangkat bersama. Robert memang ganteng dan lumayan playboy. Yang ...

Tag: istri Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Memijat istri orang

 
Terserah: 13/11/2012 Dikarang oleh: junniardy 0 Ulasan

Awalnya setelah eksekusi pertama, kita sama sekali tidak ada komunikasi lanjutan, dan memang aku menghormati privacy mereka, namun suatu hari, mereka mengirimkan email kepada aku yang isinya menanyakan kabar dan no hp aku (mereka hanya mengetahui no hp khusus yang sekarang sudah tidak aktif lagi). Saat membaca email mereka, spontan aku ters...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Housekeeping

 
Terserah: 06/11/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Sudah dua bulan Ramlah bekerja di Club Mediratanian di jabatan housekeeping. Tugas hariannya mengemas semua bilik di kelab yang dilanggani oleh mat salleh. Kelab itu memang ekslusif kerana orang tempatan tidak dibenarkan bermalam di situ. Dia cuma bekerja di waktu siang dari jam 7 pagi hingga 7 petang manakala shift malam biasanya dilakukan oleh...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Bahana facebook (2)

 
Terserah: 06/11/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Sebagai pelanggan facebook (fb) yang setia, aku mengenali ramai perempuan terutamanya janda yang berusia antara dua puluhan hingga empat puluhan. Ramai juga bini orang yang mahu berkenalan denganku tapi aku reject kerana tidak mahu terlibat dengan bini orang. Seperi biasa kami akan chatting dalam fb. Bila dah chatting benda-benda lucah sudah ten...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Kawanku Bob (2)

 
Terserah: 06/11/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Selepas kejadian kali pertama aku seperti ketagih rasanya. Penangan zakar 8 inci kepunyaan Bob menyebabkan aku termimpi-mimpi. Aku tak sabar-sabar ingin menikmatinya lagi. Lubang buritku seperti terasa-rasa batang Bob yang besar panjang itu bergerak keluar masuk dalam rongga kemaluanku. Enak, sedap dan lazat. Bayangan-bayangan itu saja membuat selu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Kawanku Bob (1)

 
Terserah: 06/11/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Aku dan Johari yang biasa kami panggil Jo sedang mengikuti kuliah di sebuah IPTS di ibu kota. Kami berkenalan semasa sama-sama mendaftar di tahun pertama. Kebetulan pada waktu itu aku tidak mempunyai wang kecil dan Jo menawarkan jasanya meminjamkan wangnya. Sejak itu kami berkawan akrab, tertarik antara satu sama lain dan akhirnya menjadi kekasih. ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Zaffa isteriku kuat seks

 
Terserah: 04/11/2012 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Aku berkahwin dengan Zaffa atas pilihan keluarga. Aku mmg bertuah, Zaffa bukan sahaja baik, malah sempurna sifat keperibadian dan tubuh badannya. Apabila aku dan dia keluar ke shopping complex, mmg ada sahaja mata yang memandang kami. Mungkin kerana baru berkahwin, kami masih lagi 'menerokai' cara2 baru utk memenuhui kepuasan sex. Kalau aku ada ...

Tag: isteri, swing, pasangan Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Ngeseks sama Istri

 
Terserah: 01/11/2012 Dikarang oleh: evan gemilang 0 Ulasan

Berikut sebuah Cerita Dewasa yang bertutur tentang pengalamanku berhubungan intim dengan istri sendiri. waktu da berlalu aku duduk di sebelah papa nemenin papa yang lagi baca cerita dewasa 17 tahun keatas di blog ini. sambil papa baca papa juga nakal manin payu dara aku dari luar yang sekarang terlihat bertambah besar karena kreatifitas papa sambil...

Tag: istri, ngeseks, ngentot Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Kupuaskan Istriku dengan Temanku

 
Terserah: 31/10/2012 Dikarang oleh: evan gemilang 0 Ulasan

Istriku bernama “Nur” usianya 25 tahun lulusan salah satu universitas swasta di Makassar. Alhamdulilah aku dikarunia seorang putera yang sedang lucu-lucunya bernama “firman" dengan usia 1,5 tahun. Ditengah kesibukanku yang teramat sangat itulah aku sering kali tidak bisa memenuhi hasrat biologis istriku. Sudah hamper 3 tahun aku menikahi istrik...

Tag: istri, teman, ngentot Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Istriku dan tukang pijat

 
Terserah: 29/10/2012 Dikarang oleh: evan gemilang 0 Ulasan

Ya.., namanya juga tukang pijat beneran. Sedikit info ttg istri gw, usianya 29 th, tingginya 165cm, ukrn bra 36B. Kulit kuning langsat. Facenya sepintas spt Dina Lorenza. Kejadian ini berawal ketika suatu hr gw pernah baca iklan dikoran tentang pijat refleksi. Bermodalkan info tsb, lalu gw ketempat pemijatan tsb. Singkat cerita, sete...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Iza yang diamanahkan

 
Terserah: 28/10/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Telah hampir 4 tahun aku merantau demi memenuhi tuntutan kerja. Hampir 4 tahun juga aku menggantung tidak bertali kasih lamaku setelah 3 tahun bercinta akhirnya aku tersungkur di pertengahan jalan dalam mengejar kerjaya. Iza, gadis kecil molek. Rambut ikal separas bahu, senyumannya menikam kalbu, membuat jiwa resah tak menentu. Setelah bertahun ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Part time di hotel

 
Terserah: 28/10/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Kejadian ni terjadi lebih kurang 2 tahun lepas. Waktu tu aku tengah tunggu result spm, so aku kerja kat hotel 4 star kat area kl. Aku kerja banquet, tapi part time je. So, bile ade function, baru aku masuk kerja. Jadi, aku banyak la masa untuk lepak-lepak. Nak dijadikan cerita, bukan aku sorang je keje part time kat situ. Ramai gak budak macam a...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Wati kekasih gelapku

 
Terserah: 28/10/2012 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Semua orang bercerita yang masing-masing gagah. Entah la aku tak tahu betul ke tidak. Cuma aku ni lelaki Melayu biasa je. So ladies you just imagine okay. Tahun lepas di tempat aku bekerja di Kuala Lumpur, ada staff perempuan baru yang jadi receptionist di tempat kerja aku. Nama dia Wati. Di sebabkan aku salah seorang pekerja kat situ, hari-hari le...

Tag: kekasih , curang, pejabat Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Jiranku seksi

 
Terserah: 27/10/2012 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Aku telah berkahwin selama 5 tahun dengan bini aku. Dia, bini aku, berdarah minang and tidaklah secantik mana. Tapi pada aku, she is the most beautiful woman in my life. Aku sekarang ada seorang anak berumur 3 tahun hasil perkahwinan aku dengan bini aku. Bini aku seorang yang peramah dan penyayang. Tapi, bila part seks, dia kecundang. Banyak ka...

Tag: jiran, gersang, isteri Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori ini biasanya mengandungi cerita tentang pasangan mengadakan seks dengan pasangan yang lain. Seks 'swinger' sebegini berlaku semakin biasa dan dipandang sebagai sesuatu yang menghairahkan untuk memperbaharui hubungan seks suami isteri dengan cara mengkongsikan kehidupan seks dengan orang yang tidak dikenali mereka. Hantarkan cerita erotik anda tentang mengadakan seks dengan pasangan yang lain dan dapatkan keahlian percuma!
Karangkan "pasangan" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)