Tukar isteri - Pasangan cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

2
Tukar isteri

Telah dihantar: 10/05/2011 Dihantar oleh: snms76 1 pandangan  

Tukar isteri
Aku nak cerita kan kisah antara aku dan isteri ku salmah (30) saling bertukar pasangan dengan jiran sebelah hamid (35) dan isterinya rosnah (25).kami memang jiran yang baik dan rapat.isteri kami selalu bercerita sebarang hal termasuk hal dalam kain.perihal aksi suami masing masing.rosnah tahu yang aku memang nak rasa pantat isteri hamid dan begitu juga hamid yang dah lama kemaruk dengan pantat bini aku.sama sama nak merasa pantat isteri orang yang dah tentu berbeza dari pantat isteri sendiri.ya,memang berbeza banyak..pantat isteri agak tembam,bibir luar pantat yang agak tebal,bulu pun lebat kehitaman.salmah memang jarang bercukur di situ tapi dia menjaga pantat nya dengan akar kayu dan alat pencuci yang membuat kan aku tak akan miss untuk menjilat dan mencium farajnya yang bukan saja wangi malam ketat walau pun anak dah dua.manakala ros aku tahu memang mempunyai bentuk pantat macam anak dara..bulu setompok yang di jaga rapi,lubang pantat yang sebesar duit sepuluh sen menyebabkan agak s...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

#1 Tukar isteri

Ditulis oleh ali mat  26 Julai 2012
best

Pembaca "Tukar isteri" juga telah membaca

» Penipuan Skandal P.A » Kawasan terbuka Cerita Dalam Bus
» X Files Pengalaman di Eropah » Biasa Akibat sering di tinggal suami
» Kecurangan Abang Man » Kawasan terbuka Lancau Cina
» Kecurangan Rezeki guru tuisyen » Kecurangan Curang
» Pasangan Kisah Suami Isteri » Buat kali pertama Tuition (part 2)
» Kecurangan Seks dengan boss » Kecurangan Aku Curang
» Homosektual Ah Lama Ku Tunggu » Antara keluarga Tuan Din
» Buat kali pertama Kisahku Yang Pertama » Kecurangan Hubunganku
» Kecurangan Main Dgn Jantan India » Perbezaan umur Mat Salleh Berbulu katanya..
» Homosektual Aku Dahage » Dubur Bomoh

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)