BDSM Switch Play - Pengikatan cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
BDSM Switch Play

Telah dihantar: 29/11/2011 Dihantar oleh: kakibola_83 0 pandangan  

BDSM Switch Play
Kat Malaysia ni, BDSM perkara yang asing sangat dalam hidup masyarakat. Tapi ni tak bermakna takde langsung orang yang mengamalkan benda ni dalam hidup seks mereka. Aku salah seorang yang mengamalkan BDSM dalam kehidupan seksku. Kisah aku bermula bila aku mula melayari pelbagai laman sembang di Internet, dan aku terjumpa satu laman sembang berunsurkan BDSM. Bila aku survey, aku tengok ada gak ahli yang dari Malaysia. Akhirnya aku berkenalan dengan seorang perempuan ni, kat profile dia tulis umur 50-an,dan dah ada 3 anak. Mula dari aku tegur dia, banyak informasi yang aku dapat dari dia, termasuk aku dapat tahu dia duduk dekat dengan kawasan rumah aku dan juga suami dia masa tu ada kat luar negara atas urusan kerja untuk beberapa tahun, jadi dia rasa sunyi sangat.
Selain tu, dia jugak dah bosan dengan gaya biasa hidup seks dia, pastu dia nak try benda baru. Dia berminat dengan BDSM apabila ada ternampak di salah satu laman web yang dia terbuka. Lantas aku terus cadangka...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "BDSM Switch Play" juga telah membaca

» Antara keluarga Nikmatku dengan mama » Kecurangan Guru les
» Dubur Gairah sahabat temanku » Dubur Azman
» Antara keluarga Liza, adik iparku » Biasa Elegi buat Ratna (2)
» Kecurangan Klien langganan » Antara keluarga Cermin antik
» Biasa Gairah tubuh Luki » Kecurangan Main Dgn Jantan India
» Dubur Rizal » Buat kali pertama Keponakkanku Nina
» Biasa Pengalamanku dengan Mbak Ina (episod 2) » Biasa Cumbuan Arya
» Antara keluarga Pengalamanku dengan Wira » Kecurangan Kak Imah.. (bukan nama sebenar leyy!)
» Biasa Percumbuan terpanjang » Buat kali pertama Aku dan Ani
» Biasa Ana yang gila sex » Perbezaan umur Tante Pang

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)