Kalau awak tak boleh bayar saya - Pengikatan cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Kalau awak tak boleh bayar saya

Telah dihantar: 01/09/2009 Dihantar oleh: jgt8586 0 pandangan  

Kalau awak tak boleh bayar saya
“Apa!!... kau mahu adik aku buat apa saja...?!! Termasuk tidur
dengan kau?!!”. "Ya... Macam mana? Ada setuju?” “Bangsat!!... ii!!
Kau ingat aku nak bagi… pergi dari sini... pergi!!”. “Ok.. ok.. no
problem. Tapi ingat... saya kasi chance sama awak sampai esok
tengahari saja. Kalau awak tak boleh bayar saya punya hutang... esok
tengahari juga awak mesti keluar dari rumah saya”. Maniam terus
menaiki motosikalnya dan terus beredar. Manakala Rokiah berasa
serba-salah dan terasa kesal kerana memaki Maniam yang sudah banyak
kali menolongnya. Dia buntu memikirkan dari mana hendak mencari
wang.

“Kak”. “Eh… Ani… bila balik dari sekolah?”, Rokiah terkejut apabila
melihat adiknya yang baru berusia lima belas tahun itu muncul dengan
tiba-tiba. “Kak… Ani dah dengar apa yang Maniam mahu. Kak... kita
ikut sajalah apa yang Maniam mahu”. “Apa??!! Ani mahu kita turut
kemahuan dia??”. “Kak… kita ni orang susah. Nak buat macam mana
lagi. Suami kakak dah mati. Saudara mara kit...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Kalau awak tak boleh bayar saya" juga telah membaca

» Perbezaan umur Nafsu serakah » Perbezaan umur Aku dan kak ina
» Antara keluarga Menjelang lebaran 10 tahun yang lalu » Buat kali pertama Kehebatanmu Ayu (1)
» Buat kali pertama Satu Malam » Biasa Terbuai
» Buat kali pertama Kehebatanmu Ayu (2) » Buat kali pertama Tuition (part 1)
» Anggota polis Ditangkap Polis » Perbezaan umur Senior
» Buat kali pertama Aku dan Ani » Antara keluarga Cermin antik
» Antara keluarga Aduh ayah » Buat kali pertama Hilangnya keperjayakaanku
» Buat kali pertama Radzy » Buat kali pertama Tuition (part 2)
» Buat kali pertama Kisahku Yang Pertama » Buat kali pertama Minah Lepak
» Antara keluarga Mak Su » Biasa Terlanjur Basah Ya Sudah 02

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

  Panjang

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)