Ustazah Sharifah dinoda - Pengikatan cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

5
Ustazah Sharifah dinoda

Telah dihantar: 06/09/2011 Dihantar oleh: kakibola_83 1 pandangan  

Ustazah Sharifah dinoda
Di sekolah ku, ada sorang ustazah yang aku minat sangat. Namanya Ustazah Sharifah, berumur lebih kurang 45 tahun dan sudah bersuami dan ada 2 anak. Ustazah tu lawa sangat, ngan body dia walaupun dah ada anak, still nampak masih bergetah. Tu yang buat aku x tahan sangat bila jumpa dengan dia...Kalau dia masuk kelas je, gerenti balik malam aku habiskan masa aku kat tandas sambil bayangkan pasal dia.
Oleh sebab x tahan sangat, akhirnya aku nekad untuk buat sesuatu yang aku x pernah sangka aku berani nak buat..aku nak culik ustazah tu dan rogol dia sampai aku puas...Aku rangka plan aku elok2,sebab x nak tetiba aku kantoi time masa nak buat nanti..dekat sekolah,aku buat cam biasa je depan dia,lagi2 aku memang baik dengan dia kat sekolah,tapi dekat rumah,dah mcm2 dah aku bygkan nak buat bila dapat culik dia..
Kebetulan,mak bapak aku pergi tunaikan umrah untuk 2 minggu,orang gaji aku lak balik ke indonesia,jadi aku tinggal sorg2 kat rumah..happy gila aku masa tu..memang aku x de ...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

#1 cbhfjnd

Ditulis oleh Ethan Thandra  02 Oktober 2011
love ikat

Pembaca "Ustazah Sharifah dinoda" juga telah membaca

» Perkosaan Mahasiswi Yang Dijebak » Perbezaan umur Nafsu serakah
» Kecurangan Semalam dengan atasan » Perbezaan umur Senior
» Kecurangan Suami punya will, aku punya selingkuh » Kecurangan Istriku selingkuh dengan bule
» Anggota polis Ditangkap Polis » Perkosaan Misteri Rumah Kosong
» Biasa Suziewati » Antara keluarga Liza, adik iparku
» Perbezaan umur Kenikmatan gadis 14 tahun » Perkosaan Perkosaan ustazah hanim
» Pasangan Malam Paling Panjang » Kecurangan Oh Azizah
» Kecurangan Rezeki tak diduga » Perkosaan Hilang kehormatan
» Biasa Nikmatnya anak SMU » Kecurangan Bini Orang
» Dubur Apabila aku di'ayam' kan mereka (part 2) » Buat kali pertama Elvina

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)