Tertipunya seorang gadis - Penipuan cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Tertipunya seorang gadis

Telah dihantar: 20/08/2011 Dihantar oleh: cascada112 0 pandangan  

Tertipunya seorang gadis
Cerita ini berlaku ketika aku masih berumur tingkatan 5. Aku mengenali seorang gadis yang sama umur daripada rakan - rakan. Aku tidak pernah berjumpa, tidak pernah tahu rupa wajah gadis ini, tapi yang aku tau dia sentiasa melayan sms aku. Aku panggil gadis ini Nur. Pada mulanye, rakan-rakan aku yang galak menghantar sms kepada gadis ini tetapi aku jadi berminat setelah terbaca salah satu sms mereka.
Mesej daripada Nur: Xpnh, nape best ke melancap? Awk slalu melancap ke?
Aku dpt merasakan Nur merupakan seorang gadis yang naif dan senang diayat. Aku mengambil no telefon Nur secara senyap dan mula menghantar sms secara senyap2.
Tekaan aku mmg tepat, Nur mmg reply smua sms dan aku mula2 mengayat Nur daripada hari ke hari. Nak dikatakan aku ni terer mengayat ppuan ni boleh la.
So hari demi hari aku mule mengenali si Nur ni dan makin lama makin rapat. Daripada berbincang topik yang umum, aku mula masuk ke bab seks. Nur dah mula rasa suka kat aku sbb ayat2 aku selama ni buat die cair. Da...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Tertipunya seorang gadis" juga telah membaca

» Kecurangan Suami punya will, aku punya selingkuh » Perkosaan Perkosaan ustazah hanim
» Buat kali pertama Elvina » Kecurangan Semalam dengan atasan
» Dubur Apabila aku di'ayam' kan mereka (part 2) » Kecurangan Rezeki tak diduga
» Biasa Nikmatnya anak SMU » Antara keluarga Liza, adik iparku
» Perkosaan Mahasiswi Yang Dijebak » Perbezaan umur Kenikmatan gadis 14 tahun
» Kecurangan Oh Azizah » Biasa Suziewati
» Pasangan Malam Paling Panjang » Perbezaan umur Senior
» Kecurangan Istriku selingkuh dengan bule » Perkosaan Hilang kehormatan
» Anggota polis Ditangkap Polis » Perbezaan umur Nafsu serakah
» Perkosaan Misteri Rumah Kosong » Kecurangan Bini Orang

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)