Guru Tuisyen Bertuah - Perbezaan umur cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Guru Tuisyen Bertuah

Telah dihantar: 22/07/2007 Dihantar oleh: Panarol 0 pandangan  

Guru Tuisyen Bertuah
Aku merupakan seorang pekerja insurans, waktu kerja aku memang fleksibel sebab tak perlu masuk pejabat sangat. Untuk menambah duit poket aku, aku bekerja sambilan di sebuah pusat tuisyen dan dalam masa yang sama aku mencari peluang untuk membuat home tuisyen. Sebab home tuisyen ni banyak untungnya, bleh charge mahal malah sambil menyelam boleh minum air, hehehe dan itu le yang selalu aku dapat..

Boleh dikatakan kedua-dua kerja yang aku lakukan ni memang banyak peluang untuk dapat mangsa. Ahli perniagaan, mak datin, suri rumah malah anak-anak murid serta sesame cikgu tuisyen pon aku dah main. Sebagai hadiah pertama untuk korang semua aku nak cerita tentang anak murid aku, Farah serta ahli keluarganya yang lain.

Anak murid aku ni baru je Form 4, tapi badan dia memang sedap. Dia ni ada 4 orang adik beradik, semuanya perempuan. Adik dia, Sarah Form3, kakak dia Mira 18 tahun & yang tua ...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Guru Tuisyen Bertuah" juga telah membaca

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)