Mamaku gersang - Perbezaan umur cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Mamaku gersang

Telah dihantar: 28/09/2012 Dihantar oleh: man xxxxxxxx 0 pandangan  

Mamaku gersang
Mamaku akrab dengan mereka berdua dan menyukai mereka kerana tingkah laku mereka yang sopan dan ramah.

“Best la auntie tu, barangnya hebat.” Lim bercerita pada satu pagi waktu rehat.

Aku hanya tersenyum mendengar cerita Lim. Ini hanya angan-angan remaja yang sedang membesar.

“Betul kata Lim tu. Auntie tu memang bergetah. Sudah berusia tapi badannya masih solid macam anak dara,” tambah Baljit.

“Ahh.. kau berdua ni pandai reka cerita,” kataku.

Bagiku ini hanya cerita dongeng Lim dan Baljit. Angan-angan dan fantasi remaja yang sedang membesar. Remaja yang sedang berkembang organ reproduktif. Remaja dalam usia saling menyukai pasangan berlainan jenis.

“Betul Man, barangnya masih hebat gripnya. Gripnya menyamai anak dara.” Beria-ia Lim meyakinku.

“Macamlah kau pernah merasai anak dara,” perliku.

“Terserah kau Man kalau tak percaya. Bukan saja barangnya sedap, hisapannya pun dahsyat.” Tambah Baljit.Tengah hari itu waktu pulang sekolah sekali lagi Baljit dan Lim mengh...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Mamaku gersang" juga telah membaca

» Antara keluarga Cermin antik » Kecurangan Klien langganan
» Perbezaan umur Mat Salleh Berbulu katanya.. » Pasangan Kisah Suami Isteri
» Biasa Pengalamanku dengan Mbak Ina (episod 1) » Biasa Ana yang gila sex
» Antara keluarga Asmah » Antara keluarga Menjelang lebaran 10 tahun yang lalu
» Buat kali pertama Aku dan Ani » Lesbian Felicia
» Biasa Akibat sering di tinggal suami » Kecurangan Semalam dengan atasan
» Kecurangan Kak Imah.. (bukan nama sebenar leyy!) » Kecurangan Main Dgn Jantan India
» Antara keluarga Liza, adik iparku » Pasangan Malam Paling Panjang
» Biasa Membantingkan kenikmatan » Antara keluarga Aduh ayah
» Antara keluarga Mak Su » Kecurangan Selimut

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

  Panjang
Perbezaan umur Awek ku makcik janda
Perbezaan umur Budak Sekolah Tahfiz
Buat kali pertama Kahwin Paksa
Perbezaan umur Janda Kesedapan
Perbezaan umur Lemang
Lebih banyak cerita

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)