Perkosaan Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Perkosaan Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Perkosaan

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
1
2
3
4
5
»

Tok batin dan artis pujaan

 
Terserah: 28/07/2015 Dikarang oleh: mielong 0 Ulasan

Petang itu ketika aku bersantai di hadapan tv tiba-tiba telefon berdering. Di hujung talian aku mendengar suara Lina, kerani Berlian Production yang memberitahu bahawa besok ada penggambaran di Lata Kijang dekat Tapah. Sebagai heroin film purbawara yang sedang dalam proses pembikinan aku mengiakan saja. Tambah Lina lagi van syarikat akan datang men...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.259 cerita

Ah Beng

 
Terserah: 24/07/2015 Dikarang oleh: kurunaisan 0 Ulasan

Aku terpaksa mengajar Ah Beng selama dua kali seminggu iaitu malam Rabu dan Jumaat. Ah Beng pula adalah anak muridku di sekolah baru tersebut. Dia berusia 14 tahun pelajar tingkatan 2 Perdagangan 4, kelas terakhir di sekolah tersebut. Ah Beng seorang yang pasif dan tidak suka bercakap. Apa yang membimbangkan aku adalah Ah Beng adalah seorang yan...

Tag: cikgu, cina, rogol Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.259 cerita

Gairah Binal (Return)

 
Terserah: 18/07/2015 Dikarang oleh: scoreA 0 Ulasan

Dan sejak peristiwa perkosaan itu, ketika ia melakukan hubungan kelamin dengan suaminya Mufidah sudah tak bisa merasakan nikmat lagi saat ia melayani suaminya. Mufidah merasakan penis suaminya tidak ada apa apanya bila dibandingkan dengan punya hendri yang besar panjang, dan bayangan saat ia diperkosa oleh hendri membuat dirinya menuntut sesuatu ya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.259 cerita

Pemerkosaaan Dosen Cantik (2)

 
Terserah: 11/07/2015 Dikarang oleh: zackmy 0 Ulasan

perintah Imron dengan berkacak pinggang. Diana menggeleng dan menghiba “Nggak…saya ga mau, tolong jangan paksa saya !” “Ayo emut !” Pak Kahar sepertinya sudah tidak sabar, dia memegangi kepala Diana dan menempelkan penisnya ke wajah dan bibir wanita itu. “Buka mulutnya Bu, kalau nggak besok satu kampus bakal ngeliat foto Ibu, mau ?” kata Imron deng...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.259 cerita

Pemerkosaaan Dosen Cantik (1)

 
Terserah: 11/07/2015 Dikarang oleh: zackmy 0 Ulasan

Jam di dinding sudah menunjukkan pukul enam kurang seperempat, di luar sana langit sudah hampir gelap dan hujan masih turun cukup lebat. Diana (28 tahun) sedang mengoreksi hasil penelitian mahasiswa-mahasiswanya sendirian di laboratorium teknik industri. Wajahnya tersenyum manis saat membaca sebuah SMS yang masuk ke ponselnya yang bertuliskan, “Ba...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.259 cerita

Nikmat diperkosa

 
Terserah: 03/07/2015 Dikarang oleh: fariz nurhakim 0 Ulasan

Pengalaman pertama dirogol adalah ketika aku berusia 13 tahun. Ianya terjadi dikebun kepunyaan Pak Abu. Pada waktu itu aku sedang berjalan pulang dari padang sekolah setelah traning untuk pertandingan minggu hadapan. Didalam panas terik itu, aku disapa oleh Pak Abu yang ketika itu sedang menaiki lorinya. Setelah dipelawa tumpang, kamipun berbual b...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.259 cerita

Amoi Malang

 
Terserah: 22/06/2015 Dikarang oleh: Fikiey 0 Ulasan

Amoi Malang Aku seorang pensyarah kat salah satu IPTS sekitar KL dan aku memang gila seks. walau pun belum pernah explore cipap 'spesis' tu aku dah selalu pancut pakai tangan hampir tiap hari. Aku sentisa cari peluang so bila situasi ni berlaku aku pun cuba untuk "mengambil kesempatan dalam kesempitan". My first adventure kat "dalam tu" bermu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.259 cerita

Terkulai-dipelukan-ayah-tiri

 
Terserah: 16/06/2015 Dikarang oleh: Dl Yuki 0 Ulasan

Nama aku Suzana.. Nama manja aku Sue. Dari kecil lagi Mama dan Papa aku bercerai. Aku dijaga dengan penuh kasih sayang oleh Mama yang bergelar usahawan berjaya. Setahun lepas, ketika aku baru menginjak umur 17 tahun Mama berkahwin untuk kali keduanya dengan seorang duda tak der anak. Nama bapa tiri aku namanya Rafie.. Aku panggil Uncle Rafie jer.....

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.259 cerita

Penderitaan Novi : awal pemerkosaan

 
Terserah: 04/06/2015 Dikarang oleh: nazigirl 0 Ulasan

“Siapa kalian?” “Wah lagi ngentot yah?” goda Ali. “Eh itu kan Novi dari kelas IPA. Ternyata dia mesum,” kata Ria sambil mengeluarkan HP-nya. “Sayang nih kalo g di rekam,” “Tolong, aku sedang diperkosa,” kataku. “Ah masa, kelihatannya kamu nikmatin tuh,” goda Rizal. Candra langsung mendekatiku dan membuka kancing bajuku satu per satu. “Boleh j...

Tag: perkosa, jilbab, beramai-ramai Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.259 cerita

Artis

 
Terserah: 02/06/2015 Dikarang oleh: Amin Salman 0 Ulasan

Aku mengenang kembali saat aku bermula menjejakkan kaki ke industri ini. Namaku Noor Faezah Mad Elai, atau lebih dikenali di pentas dunia artis sebagai Faezah Elai. Walaupun masih hijau di dalam industri ini, aku bersyukur kerana diberikan peluang yang datang mencurah dari pelbagai pihak. Aku tahu ramai yang kurang senang dengan kenyataan ini. ...

Tag: artis, malaysia Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.259 cerita

Cikgu

 
Terserah: 29/05/2015 Dikarang oleh: evoos 0 Ulasan

Hari itu cikgu hayati meneruskan pelajaran seperti biasa walaupun pantatnya masih di penuhi dengan air mani kuty dan ramu yang telah melanyaknya di dalam kereta sepanjang perjalanan ke sekolah. Cikgu Hayati tidak sempat ke tandas memandangkan dia tiba lambat di sekolah akibat di lanyak. Sebenarnya cikgu hayati masih lagi dalam pengaruh pil itu.. Pa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.259 cerita

Shidah diperkosa

 
Terserah: 26/05/2015 Dikarang oleh: teratai_kiambang 0 Ulasan

Bus malam Executive class itu melaju dengan cepat di sekitar kota Brebes. Waktu sudah menunjukkan jam 23.45 WIB. Seorang gadis melayu cantik bertudung lebar warna putih dan berjubah coklat bernama Shidah duduk di bangku paling belakang, hanya seorang diri. Dia terlihat sudah amat mengantuk. Sementara para penumpang lain sudah tidur dengan nyeny...

Tag: pemerkosaan, bas, jilbab Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.259 cerita

Penyesalan

 
Terserah: 26/05/2015 Dikarang oleh: teratai_kiambang 0 Ulasan

Zairul seorang lelaki muda yang kacak dan tampan bertemu jodoh dengan Liyana seorang gadis cantik dan manis. Sama cocok sama padan bagaikan pinang di belah dua. Sang teruna berumur 28 tahun sementara sang dara dua tahun lebih muda. Bahtera rumah tangga terbina dan dilayari penuh bahagia. Hubungan zahir dan batin berjalan sempurna dan sentiasa diiri...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.259 cerita

Ambar

 
Terserah: 25/05/2015 Dikarang oleh: nazigirl 0 Ulasan

Aku memakai jilbabku untuk pergi ke sekolah, seperti biasa. Kemudian, menyalami kakekku yang sudah lama lumpuh. Tidak lupa juga dengan anjing peliharaanku yang baru-baru ini aku peliharan. Nama anjing itu adalah Enka. Perjalananku menuju SMA negeri semarang 1 terhambat ketika ada beberapa pria menghadang. Di sana ada seorang pria ceking, ada pria ...

Tag: jilbab, siksa Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.259 cerita

Rogol Bosku Puan Ayu

 
Terserah: 09/05/2015 Dikarang oleh: AlexanderOne 0 Ulasan

aku panggil puan ayu.. bru ada anak seorg umur dlm 3,4 tahun la... laki bos aku ni keja jauh.. kelasi kapal.. slalu la bos aku ni kena tggl.. di pjbt aku ni banyak bos.. bos yang aku cita ni no 2.. bukan bos aku sgt la... aku unit lain.. tp aku suka tgk dia. sbb dia cute... ada lah 1 hari 2.. aku ni dok unit it... bnyak la pasal it aku thu.. satu ...

Tag: bos, rogol, bini orang Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.259 cerita

Kakak Ipar

 
Terserah: 09/05/2015 Dikarang oleh: AlexanderOne 0 Ulasan

Peristiwa ini terjadi semasa kakak iparku iaitu kakak sulung isteriku datang melawat anaknya di universiti dekat dengan tempatku. Kerana tiada tempat untuk bermalam, iparku mengambil keputusan untuk menumpang di rumahku dan ini disenangi oleh aku dan isteriku. Perkenalkan namaku, Zam dan isteriku Nana. Perkahwinan kami sudah 2 tahun namun kami m...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.259 cerita

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Perkosaan adalah sesuatu yang dilarang tetapi juga sesuatu keinginan yang kuat terbenam dalam sanubari lelaki. Keinginan untuk mendapatkan seorang wanita dengan cara paksaan, membuatnya mematuhi arahan dan menyerahkan diri di bawah keinginan anda adalah suatu fantasi lelaki yang jarang terdedah. Kami mempunyai kebanyakan cerita fantasi berbanding dengan cerita sebenar dalam kategori ini. Wanita juga mempunyai fantasi mebayangkan mereka "diambil" secara paksaan, dengan semua lubang mereka diisi pada masa yang sama. Cerita-cerita kami juga mengandungi kisah-kisah wanita diperkosa tetapi berakhir dengan menikmati keseronokan dan sudi menyerahkan tubuh mereka kepada lelaki yang mengosa mereka. Bacalah kesemua cerita kami hari ini juga atau menghantarkan cerita anda mengenai perkosaan dan menerima keahlian percuma.
Karangkan "perkosaan" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2015 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)