Secara geng Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Secara geng Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Secara geng

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
1
2
3
4
5
»

Bayar Hutang

 
Terserah: 01/04/2015 Dikarang oleh: kenmacy4 0 Ulasan

Setelah beres semua kerja di salah sebuah lading di Utara Johor, aku dan Raj pulang semula ke ibu pejabat. "Nanti kalau ada chance boleh tak cipap Ros terima kehadiran batang saya?" Raj bersuara semasa kereta yang dipandunya memasuki highway Tangkak ke K.L. "Ah Raj ni tak ada cerita lain ke asyik batang dan cipap saja. Tak kan tak puas, lima ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.663 cerita

Ghairah tahun baru cina

 
Terserah: 02/03/2015 Dikarang oleh: cacing01 0 Ulasan

Tahun Baru Cina baru sahaja berlalu, isteriku balik kampung sempena cuti panjang manakala aku kena kerja menjaga keselamatan pasaraya yang menjadi tempat aku mencari rezeki. Isteriku telah selamat tiba di kampung halamannya di Ulu Yam, Selangor. "Heyyy... orang kampung lama tak jumpa" Tegur Azman kepada isteriku Syamimi. "Cuti raya.. hehehe" ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.663 cerita

Orgy Penyewa Rumah Bersama Pemilik Rumah Gagah

 
Terserah: 27/02/2015 Dikarang oleh: Duda Flextop Gersang 0 Ulasan

"Malem mas..." "Malem Yan.. Ehem.. Ada yang bisa.. Aku bantu?"ucap Jojo setelah berhasil mengumpulkan suaranya yang tercekat melihat anak kosnya telah bersandar di pintu kamarnya dalam keadaan telanjang bulat. Mas Jojo baru saja melepaskan kemeja kerjanya dan melemparkannya ke keranjang pakaian kotor yang ada di sudut kamar saat Fian memasu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.663 cerita

Perompak

 
Terserah: 26/02/2015 Dikarang oleh: akmal3 0 Ulasan

Tangan benggali itu diikat ke belakang dengan tali rapia merah tersebut. “Kamu ambil apa yang kamu mahu dan keluar jangan cederakan kami.” Uncle Singh bersuara perlahan. “Jangan takut kami takan cederakan kamu kalau kamu ikut cakap saya, faham!” katanya pada kami lalu kami agguk kepala kami. “Di mana awak simpan duit kamu?” Tanya ketua pe...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.663 cerita

Suamiku sporting

 
Terserah: 17/02/2015 Dikarang oleh: susumanis 0 Ulasan

Perkahwinan aku dengan Suhana (28) sangat bahagia. Aku merasa amat bertuah kerana dapat memperisterikan wanita secantik dia. Suhana wanita bertudung yang putih mulus, buah dada dia ber size 38G. Ukuran badan Suhana 38-27-38. Semenjak dia mengandung ni, buah dada dia menjadi bertambah besar, dulu nya 35G sewaktu mula berkahwin kini 38G bila baru lep...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.663 cerita

Janjimu Eyka dan Zira (3)

 
Terserah: 12/01/2015 Dikarang oleh: milosuam 1 Ulasan

Hye uols..apa kabar semua? Sorilah I bercuti dgn hubby. Tertunai gak janjinya. Lama tak update kan. Hope uols semua sihat. Jaga kesihatan musim hujan ni. Anak2 tu jaga elok2. Musim banjir mcm ni yang selalu jadi mangsa lemas melayu je kan. Bukan 100% tapi leh kata 90% la. Kita ni kadang2 leka kot. Nak dengar orang cina n india jadi mangsa lemas ni ...

Tag: skandal, bini orang, pasangan Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.663 cerita

Janjimu Eyka dan Zira (2)

 
Terserah: 12/01/2015 Dikarang oleh: milosuam 0 Ulasan

Aku cuma baring saja. Nafas aku mula teratur. Tetek n perut aku penuh dengan air mani dua jantan yang baru je kerjakan cipap aku. Eyka pula mcm tak pernah dapat batang dua2 dia sapu. Kejap mulut dia kulum batang Arel, kejap kulum batang Yan. Tapi peliknya jantan dua ekor ni dah pancut pun batang tegak berdiri macam tiang bendera. Mana mungkin? Buka...

Tag: skandal, bini orang, pasangan Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.663 cerita

Janjimu Eyka dan Zira (1)

 
Terserah: 12/01/2015 Dikarang oleh: milosuam 0 Ulasan

Musim cuti sekolah ni tak banyak aktiviti la. I stay rumah je. Kadang2 nak hilangkan bosan jumpa kawan2. Tak balik hmetown la. Lagipun mak ayah dah takde, adik beradik semua dah berumah tangga dah. Kalau balik pun, balik sebelah rumah hubby je la kan. Tapi paham2 jela, walaupun mak mentua I leh kata ok tapi tak sama dengan mak kita kan. Jadi memand...

Tag: skandal, bini orang, pasangan Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.663 cerita

Rezeki

 
Terserah: 07/11/2014 Dikarang oleh: kimex 0 Ulasan

Satu hari aku berkenalan dengan seorang janda berumur 37 tahun dari facebook. Rupanya dia ada beberapa orang member perempuan lagi yang berumur 30-40 tahun. Sumanya ada 5 orang member dia, sorang je janda, 4 orang lagi bini orang. Memang sumanya seksi dan sosial, menyebabkan konekku menegang setiap kali merenung gambar2 mereka. Sehinggalah satu har...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.663 cerita

Pesta Ber Tiga

 
Terserah: 31/10/2014 Dikarang oleh: rafki 0 Ulasan

Cerita ini bermula ketika aku ada janji dengan temanku bernama Irfan (samaran) untuk membicarakan suatu organisasi. Disepakati sebuah tempat yang mudah didapat yaitu café S yang terletak di sebuah plaza di kota S. Rencana pertemuan ditentukan jam 2 siang, artinya setelah kami sama-sama selesai kuliah. Sebelumnya perlu pembaca ketahui, namaku Sa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.663 cerita

Isteriku dgn student rempit...

 
Terserah: 13/10/2014 Dikarang oleh: kimex 0 Ulasan

Nama aku H. Isteri aku Fatni adalah seorang pensyarah universiti di KL. Kami dah nak dekat 5 tahun berkahwin dan ada anak sorang. Aku rasa betul2 bertuah sebab dapat memperisterikan Fatni, sorang perempuan melayu yg amat cantik. Kulit putih, breast besar 36D, bontot besar, muka memang cantik chinese look, bertudung lagi, betul2 menawan. Mema...

Tag: isteri Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.663 cerita

Suami benarkan

 
Terserah: 08/10/2014 Dikarang oleh: kimex 0 Ulasan

Suatu petang disebuah pusat membeli belah, Aida bertembung dengan sahabat karibnya sewaktu di sekolah menengah dulu. Mereka menuju ke restoran KFC yang terletak didalam bangunan pusat membeli belah itu. Mereka berborak panjang bertukar-tukar cerita dari yang biasa hinggalah hal-hal peribadi. "Aida, kau kahwin jugak dengan si Karim tu?" Soal Khat...

Tag: isteri, suami Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.663 cerita

Isteri yang beruntung

 
Terserah: 08/10/2014 Dikarang oleh: kimex 0 Ulasan

Petang khamis agak panas, aku membiarkan bayu petang meniup tubuh aku yang hanya berkain pelikat duduk didepan pintu. Melihat jauh ketengah padang permainan pemuda-pemuda kampung sedang leka bermain bola sepak. Aku tidak melepaskan pandangan melihat permainan mereka, walaupun hanya jaguh kampung, nampaknya mereka bersungguh-sungguh didalam permaina...

Tag: isteri Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.663 cerita

Teringin nak berlima

 
Terserah: 05/10/2014 Dikarang oleh: kimex 0 Ulasan

Saya dan suami sudah dua tahun embrace our open mindedness for sex and have started to swing a few times. Sudah tentu kami sangat prihatin dari aspek kesihatan, so we do not swing with just any Tom, Dick or Harry. It was a blessed thing that a year ago, we found out that our neighbour Zul and Ani were interested in swinging but never had the cou...

Tag: suami Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.663 cerita

Isteri bersama anak buah

 
Terserah: 25/09/2014 Dikarang oleh: kimex 0 Ulasan

Aku punyai 3 anak sedara yang memang cun melecun. Best tak terkira dengan seksinya mereka. Kisah ini terjadi semasa aku bersama isteri ku dan mereka bertiga ke KL untuk menghadiri kursus yang diadakan untuk mereka berempat termasuk isteri ku… Wati dan adiknya Alia adalah anak kakak iparku..kakak isteriku dan sorang lagi syikin yang paling best s...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.663 cerita

Geng 99

 
Terserah: 22/07/2014 Dikarang oleh: ngek007 0 Ulasan

kini hanyer jamil da asri mnjalankn xtivity binatang mereka stelah maliq pulang ke negara nyer sementara dan kuna pula lesap ntah kemana dgn bahagian hasil rompakan mereka... jamil dan asri mula mnjalankn agenda utk menjerat 2 mngse skali gus utk melunaskan hajat mereka, kini sasaran mereka zana dan siti. zana merupakan seorng pelajar berusia 17 be...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.663 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Cerita seks mengenai seorang gadis mengadakan seks dengan beberapa lelaki atau seorang lelaki dengan beberapa perempuan pada masa yang sama. Seks berkumpulan (Gang Bang) adalah fantasi muktamad yang menjadi kenyataan apabila wanita seperti anda mendapatkan keseronokan yang mana kesemua lubang diisi pada masa yang sama. Fantasi muktamad anda sebagai lelaki adalah nafsu anda dipenuhi oleh sekumpulan wanita seksi. Kami mempunyai cerita erotik yang merangkumi segala pengalaman seks berkumpulan, jika anda mempunyai sebarang cerita yang ingin berkongi dengan kami, sila hantarkan pengalaman anda dan kami akan mengongsikan pengalaman itu dengan ahli-ahli berminat dalam aksi-aksi gang bang sebegini.
Karangkan "secara geng" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2015 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)