Secara geng Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Secara geng Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Secara geng

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
1
2
3
4
5
»

Pesta Ber Tiga

 
Terserah: 31/10/2014 Dikarang oleh: rafki 0 Ulasan

Cerita ini bermula ketika aku ada janji dengan temanku bernama Irfan (samaran) untuk membicarakan suatu organisasi. Disepakati sebuah tempat yang mudah didapat yaitu café S yang terletak di sebuah plaza di kota S. Rencana pertemuan ditentukan jam 2 siang, artinya setelah kami sama-sama selesai kuliah. Sebelumnya perlu pembaca ketahui, namaku Sa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Isteriku dgn student rempit...

 
Terserah: 13/10/2014 Dikarang oleh: kimex 0 Ulasan

Nama aku H. Isteri aku Fatni adalah seorang pensyarah universiti di KL. Kami dah nak dekat 5 tahun berkahwin dan ada anak sorang. Aku rasa betul2 bertuah sebab dapat memperisterikan Fatni, sorang perempuan melayu yg amat cantik. Kulit putih, breast besar 36D, bontot besar, muka memang cantik chinese look, bertudung lagi, betul2 menawan. Mema...

Tag: isteri Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Suami benarkan

 
Terserah: 08/10/2014 Dikarang oleh: kimex 0 Ulasan

Suatu petang disebuah pusat membeli belah, Aida bertembung dengan sahabat karibnya sewaktu di sekolah menengah dulu. Mereka menuju ke restoran KFC yang terletak didalam bangunan pusat membeli belah itu. Mereka berborak panjang bertukar-tukar cerita dari yang biasa hinggalah hal-hal peribadi. "Aida, kau kahwin jugak dengan si Karim tu?" Soal Khat...

Tag: isteri, suami Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Isteri yang beruntung

 
Terserah: 08/10/2014 Dikarang oleh: kimex 0 Ulasan

Petang khamis agak panas, aku membiarkan bayu petang meniup tubuh aku yang hanya berkain pelikat duduk didepan pintu. Melihat jauh ketengah padang permainan pemuda-pemuda kampung sedang leka bermain bola sepak. Aku tidak melepaskan pandangan melihat permainan mereka, walaupun hanya jaguh kampung, nampaknya mereka bersungguh-sungguh didalam permaina...

Tag: isteri Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Teringin nak berlima

 
Terserah: 05/10/2014 Dikarang oleh: kimex 0 Ulasan

Saya dan suami sudah dua tahun embrace our open mindedness for sex and have started to swing a few times. Sudah tentu kami sangat prihatin dari aspek kesihatan, so we do not swing with just any Tom, Dick or Harry. It was a blessed thing that a year ago, we found out that our neighbour Zul and Ani were interested in swinging but never had the cou...

Tag: suami Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Isteri bersama anak buah

 
Terserah: 25/09/2014 Dikarang oleh: kimex 0 Ulasan

Aku punyai 3 anak sedara yang memang cun melecun. Best tak terkira dengan seksinya mereka. Kisah ini terjadi semasa aku bersama isteri ku dan mereka bertiga ke KL untuk menghadiri kursus yang diadakan untuk mereka berempat termasuk isteri ku… Wati dan adiknya Alia adalah anak kakak iparku..kakak isteriku dan sorang lagi syikin yang paling best s...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Geng 99

 
Terserah: 22/07/2014 Dikarang oleh: ngek007 0 Ulasan

kini hanyer jamil da asri mnjalankn xtivity binatang mereka stelah maliq pulang ke negara nyer sementara dan kuna pula lesap ntah kemana dgn bahagian hasil rompakan mereka... jamil dan asri mula mnjalankn agenda utk menjerat 2 mngse skali gus utk melunaskan hajat mereka, kini sasaran mereka zana dan siti. zana merupakan seorng pelajar berusia 17 be...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Projek 2 Dara montok

 
Terserah: 12/07/2014 Dikarang oleh: hanamastura 0 Ulasan

Lepas 2 minit, Ana mendesah dengan kuat.. "Oh, teruskan, teruskan.. Ahh.. Ahh.. Ahh" sambil kepala aku dijepitnya lagi dengan lebih kuat! Aku meminum semua cairan wanitanya, rasanya agak berbeza dengan rasa Si Lin. Lepas itu, aku arahkan pula Ana untuk menghisap batang aku. Aku pun nak rasa juga mulut gadis lain selain Lin menghisap batang...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Zaharah, Marlina, Fatimah dan Sharifah

 
Terserah: 27/06/2014 Dikarang oleh: bolabolaapi 0 Ulasan

Isteriku mempunyai seorang sepupu perempuan yang masih menuntut di U dan memang aku kenal baik dengannya serta ibu bapanya. Malah kalau aku free, ada juga aku datang menjenguknya di kampus. Masa berjalan, sedar tak sedar ia telah melangkah ke tahun akhir di mana sibuk dengan projeklah entah apa-apa lagi yang aku kira agak bertambah berb...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Surprice (2)

 
Terserah: 16/06/2014 Dikarang oleh: notty_gurl 0 Ulasan

Aku mendesah tak karuan merasakan jilatan dan sedotan pada klistoris dan putingku. Ciuman Pak Joko merambat naik dari dadaku hingga hinggap di bibirku, kami berciuman dengan penuh nafsu. Tidak kuhiraukan nafasnya yang bau rokok, lidah kami beradu dengan liar sampai ludah kami bercampur baur. “Aahh.. oohh.. gua dah mau.. Pak!” erang Verna ber...

Tag: kontol, klistoris, montok Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Nasib si perkosa (2)

 
Terserah: 15/06/2014 Dikarang oleh: notty_gurl 0 Ulasan

Satu jam kemudian, Ronny dan Frans sedang berada di dalam mobil polisi yang sedang menuju ke salah satu stasiun kereta api. “Hei Ron, kita kan sudah menempatkan beberapa orang polisi di setiap stasiun kereta api yang diperkirakan akan dituju Rico dan Tono. Untuk apa lagi kita menuju ke stasiun kereta api yang terakhir?” Tanya Frans. “Yang sa...

Tag: rogol, geng, mandul Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Isteriku Nikmat (2)

 
Terserah: 10/06/2014 Dikarang oleh: Razak bin harun 0 Ulasan

Setelah memastikan istriku sudah tertidur pulas karena kecapaian maka aku dengan leluasa mulai mencoba file movie yang ada. File pertama kubuka ternyata file itu berisikan film ketika istriku berada di atas panggung sedang tarian striptease dan aku langsung mematikannya karena aku ingin mencari film lain seperti yang tertulis di sms. Kemu...

Tag: isteriku Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Menculik para akhwat

 
Terserah: 14/04/2014 Dikarang oleh: fauzul 0 Ulasan

Siang ini, akan ada pawai simpatik Partai B di lapangan desa di satu kabupaten. Seperti biasanya, ratusan perempuan muda berjubah dan jilbab panjang bakal menghadirinya. Maklum saja, parpol yang satu ini lebih banyak didukung kalangan kampus. Maka, kali ini mereka berkampanye di pelosok. Bos tahu itu. Ia juga tahu, pengurus tingkat kecamatan parpo...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Geng geng

 
Terserah: 03/04/2014 Dikarang oleh: sfz11 0 Ulasan

Geng 99 sbuah kumpulan penjenayah yg sangat dikehendaki oleh pihak brkuasa nmun msih trlpas meliar mncari mngsa... kumpulan ini trdiri drpd 4 org yg di anggotai oleh jamil, gunalan, maliq dan asri... mereka mnjalankn aktiviti jual beli dadah dan snjata seluruh negara, kini lebeh kerap trlibat dgn Rogol... baru ini mereka tlh mrancang untuk mnyelina...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Pelajar 16 Tahun Ketagih Seks

 
Terserah: 14/02/2014 Dikarang oleh: alan ameng 0 Ulasan

Pengajaran dan peringatan buat ibu bapa apabila seorang gadis mengaku melakukan hubungan seks sehingga lima kali seminggu dengan teman lelaki seusia di rumah kedua-dua keluarga mereka ketika masing-masing baru berusia 14 tahun. Lebih mengejutkan, Azy, kini berusia 16 tahun, mengaku pernah ‘tidur’ dengan lapan lelaki sepanjang dua tahun terbabit d...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Dikerjakan oleh India

 
Terserah: 09/02/2014 Dikarang oleh: lin jhr 0 Ulasan

Bagi menyambut ulang tahunku yang ke-25 baru-baru ini aku telah membuat perancangan yang belum pernah aku laksanakan. Tidak seperti lazimnya kali ini aku memilih untuk menyambut secara privasi bersama tunangku Azman. Kalau tahun-tahun sebelumnya aku menyambut secara meriah bersama kawan-kawanku tapi kali ini aku dan Azman memilih untuk berkhemah da...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Cerita seks mengenai seorang gadis mengadakan seks dengan beberapa lelaki atau seorang lelaki dengan beberapa perempuan pada masa yang sama. Seks berkumpulan (Gang Bang) adalah fantasi muktamad yang menjadi kenyataan apabila wanita seperti anda mendapatkan keseronokan yang mana kesemua lubang diisi pada masa yang sama. Fantasi muktamad anda sebagai lelaki adalah nafsu anda dipenuhi oleh sekumpulan wanita seksi. Kami mempunyai cerita erotik yang merangkumi segala pengalaman seks berkumpulan, jika anda mempunyai sebarang cerita yang ingin berkongi dengan kami, sila hantarkan pengalaman anda dan kami akan mengongsikan pengalaman itu dengan ahli-ahli berminat dalam aksi-aksi gang bang sebegini.
Karangkan "secara geng" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)