Gangbang diam diam, suami gue nggak tau loh.. - Secara geng cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Gangbang diam diam, suami gue nggak tau loh..

Telah dihantar: 07/11/2010 Dihantar oleh: crussing 0 pandangan  

Gangbang diam diam, suami gue nggak tau loh..
Suamiku punya ide untuk merayakan 5 tahun pernikahan kami dengan bulan madu kedua ke spanyol. Tentu saja ini kesempatan emas yang tidak boleh aku lewatkan mumpung Adi masih 4 tahun jadi bisa dititipin ke eyangnya. Dan yang terpenting menurut travelling national geographic, cowok cowok Spanyol super sexy hihihihi.

Salah satu yang menjadi tujuan kami dari sekian tempat eksotis adalah sex party yang diadakan di kota budaya C. Katanya sih dibalai kota digelar pertunjukan gang bang, threesome live !! gila kan ? diikuti oleh sekitar 500 cowok dan cewek yang katanya ganteng ganteng dan sexy…wooo tahu sendirikan gimana body cowok spanyol ? Kabarnya penonton boleh ikutan kalo memang berminat. Sebenarnya aku kurang sreg melihatnya, bukan apa apa, aku takut suamiku tergoda. Aku tahu pasti bagaimana “ganas”nya suamiku. Aku tahu dia nggak pernah menyeleweng, tapi boleh saja kan aku kuatir mengingat bagaimana gaya bercinta kami yang super hot. Sedangkan aku sendiri ? hmmm meski senang melihat...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Gangbang diam diam, suami gue nggak tau loh.. " juga telah membaca

» Perkosaan Perkosaan ustazah hanim » Perkosaan Hilang kehormatan
» Biasa Suziewati » Perkosaan Misteri Rumah Kosong
» Kecurangan Istriku selingkuh dengan bule » Perbezaan umur Senior
» Kecurangan Semalam dengan atasan » Antara keluarga Liza, adik iparku
» Kecurangan Rezeki tak diduga » Kecurangan Oh Azizah
» Perbezaan umur Nafsu serakah » Biasa Nikmatnya anak SMU
» Kecurangan Suami punya will, aku punya selingkuh » Anggota polis Ditangkap Polis
» Buat kali pertama Elvina » Perkosaan Mahasiswi Yang Dijebak
» Pasangan Malam Paling Panjang » Kecurangan Bini Orang
» Dubur Apabila aku di'ayam' kan mereka (part 2) » Perbezaan umur Kenikmatan gadis 14 tahun

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)