Keinginan Yang Membawa Padah - Secara geng cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Keinginan Yang Membawa Padah

Telah dihantar: 14/09/2011 Dihantar oleh: bdk_nkl80 0 pandangan  

Keinginan Yang Membawa Padah
Hai.. aku nak cerita sikit pasal pengalaman aku dengan Bangla-Bangla kat rumah aku. Nama ku Naki. Aku mempunyai tetek yang besar dan badan yang menggiurkan. Aku mula berjinak-jinak dengan seks semasa couple dengan kekasihku, waktu tu umurku 16 tahun. Namun, biasa la lelaki, dah dapat madu sepah dibuang. Keinginan seks ku tak dapat dipenuhi dan pantat ku meronta-ronta inginkan batang. Maka bermula detik hitam aku yang telah memusnahkan hidupku. Aku dibuang family dan hidupku seperti seorang yang hina.

Kisah bermula macam ni. Suatu hari, hari Jumaat. Family ku bercadang pergi bercuti 3 hari sehingga Ahad. Aku terasa malas. Lagipun tahun ni aku 17 tahun, akan menduduki SPM. Dan aku perlu studi untuk mid-term exam minggu hadapan. So aku tidak mengikut mereka bercuti.

Semasa di rumah,aku melayari internet dan membaca cerita-cerita erotik di website. Cerita-cerita gadis dimain ramai-ramai oleh orang putih atau negro. Pantat ku mula berdenyut-denyut stim. Aku hanya menggunakan jari. Tap...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Keinginan Yang Membawa Padah " juga telah membaca

» Anggota polis Ditangkap Polis » Pasangan Malam Paling Panjang
» Dubur Apabila aku di'ayam' kan mereka (part 2) » Antara keluarga Liza, adik iparku
» Kecurangan Semalam dengan atasan » Perkosaan Perkosaan ustazah hanim
» Buat kali pertama Elvina » Kecurangan Bini Orang
» Kecurangan Oh Azizah » Kecurangan Istriku selingkuh dengan bule
» Biasa Nikmatnya anak SMU » Perkosaan Misteri Rumah Kosong
» Perkosaan Mahasiswi Yang Dijebak » Biasa Suziewati
» Perbezaan umur Nafsu serakah » Kecurangan Rezeki tak diduga
» Perbezaan umur Senior » Kecurangan Suami punya will, aku punya selingkuh
» Perkosaan Hilang kehormatan » Perbezaan umur Kenikmatan gadis 14 tahun

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)