Bitchy Slutty Girl (2) - Secara kumpulan cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Bitchy Slutty Girl (2)

Telah dihantar: 29/01/2012 Dihantar oleh: phoenix1987 0 pandangan  

Bitchy Slutty Girl (2)
Zek - 22
sophia 20
Sham 20 bf Sophia
Ina 20 gf Zek
Lizz 21
Semua rakan sekuliah.


Petang esoknya

"Zek... o Zek..." Sophia meninjau ke dalam bilik Zek. "Eh? Tak ada? Hmmm... radio on, tapi orang takl ada."

Sophia pun baring di atas katil Zek dan mengambil satu album Zek dan di tengoknya gambar2 lama Zek. Hmmm handsome si Zek ni masa budak2....

"Eh? Sophia? apa lah kau ni? buat apa sini...isyyy tengok kau ni...!!" Zek masuk dan cepat cepat tutup pintu.

"Apa Zek? Tak suka ke I lagi...?" Sophia tak bangun pun, dia buat tak tahu je...
bering lagi atas katil bujang Zek... dua dua lutut naik.

"Tak lah, kau ni Sophia, malam tadi kan kita dah janji yang u ni tak akan ganggu I ni... nanti Sham tahu. You ni gf Sham, dan ham tu housemate aku!" Zek meletakan bag nya dan duduk di kerusi. Dia enggan duduk di katil, sebab dia tahu Sophia akan mula menggodanya nanti, dan dia lemah dan akan tewas pada godaan nya.

"Sham tak de lah Zek.... dia entah kemana tah keluar.. I call d...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Bitchy Slutty Girl (2)" juga telah membaca

» Pasangan Isteri meniggla kerana kelakuanku » Perbezaan umur Nafsu serakah
» Homosektual baru ku sedar cantiknya lelaki melayu » Perbezaan umur Cuti2 Malaysia (3)
» Homosektual Air mataku untuk mu.... » Homosektual Makananku (1)
» Antara keluarga Ibu mertuaku yang pemarah (2) » Homosektual Aku Dianaya 1
» Antara keluarga Daniel Iskandar » Homosektual Sepi Yang Terubat Jua 1
» Perbezaan umur Aku dan kak ina » Kecurangan Kak Imah.. (bukan nama sebenar leyy!)
» Penipuan Bayar Hutang » Perbezaan umur Cuti2 Malaysia (1)
» Homosektual Air Panas Mandian » Perbezaan umur Cuti2 Malaysia (2)
» Antara keluarga Menjelang lebaran 10 tahun yang lalu » Homosektual Bila sepupuku datang kerumahku
» Buat kali pertama Aku dan Ani » Homosektual Cuti di Cameron Highland

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

  Panjang
Kecurangan Iffa Bini Orang
Perbezaan umur Rina Safina
Pasangan Cathy dan Zek
Secara kumpulan Bitchy Slutty Girl (1)
Pasangan Kongsi Bini
Antara keluarga Sepupuku Nadia
Antara keluarga Sepupuku Nadia

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)