Main Ramai-ramai - Secara kumpulan cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Main Ramai-ramai

Telah dihantar: 01/06/2007 Dihantar oleh: botaksss 0 pandangan  

Main Ramai-ramai
i nak kenalkan diri i sbagai Cat. that's part of my name.

i ni betul2 sukakan sex..pengalaman pertama i masa i umur 16. tapi sekarang i

dah ditch that guy...

anyway...ni i nak cite pengalaman i kena gang-bang ari tu...

Suatu hari tu...i kenal lah sorang guy thru internet ni..dia orang

singapore.masa christmas tu dia ader datang kl.i pun janji lah nak jumpa

dier.nama guy ni jatt.



kitaorang jumpa kat ARENA.I datang sorang ngan kereta i. Jatt ni lak ngan

member dia ..adalah 4 orang.bila je tengok dier..i memang stim gile...Body dier

tough...tinggi 6"..memang fitlah. I ni 5'8"...body size lebih kurang 36-24-36.

Dulu i part time model..tapi sekarang ni kerja kat kl lah...

Masa kitaorang menari tu...jatt ni dok gesel-gesel badan dier kat i...i ni

memang sex-crazed dah...i senyum manja ler kat dia. maklumlah..masa tu i dah 1

month tak fuck.

Dia ajak i balik kat tempat dier menginap.Jatt ni execut...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Main Ramai-ramai" juga telah membaca

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

  Panjang
Biasa Ayu (1)
X Files Limah
Antara keluarga Aku Dan Abang ku

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)