Nafsu Membara Gadis Kembar - Secara kumpulan cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Nafsu Membara Gadis Kembar

Telah dihantar: 19/05/2011 Dihantar oleh: rudi spy 0 pandangan  

Nafsu Membara Gadis Kembar
Nama saya James. Sekarang saya kuliah di US. Kejadian ini waktu saya masih SMA di Jakarta. Waktu itu saya sudah punya pacar namanya Sisti. Kita sudah pacaran kurang lebih 2 tahun semenjak awal masuk SMA di Bandung. Gara-gara saya berantem sama kepala sekolah akhirnya saya pindah ke Jakarta. Hubungan kita masih lancar-lancar saja waktu itu. Kalau nggak saya yang telepon kadang dia. Dan kalau saya kangen, pulang sekolah langsung cabut ke Bandung untuk menengok dia, pagi-pagi jam 2 langsung dari Bandung ke sekolah lagi. Soal menginap, biasanya saya sering tidur di kamarnya kalau di rumah sepi banget. Ibunya sih sudah liberal banget, maklum blasteran bule. Masih muda banget tuh ibunya. Waktu itu masih 35 tahun, kadang malah kalau jalan sama saya berdua menemani dia belanja disangka teman-teman.. “Eh James, siapa tuh cewek loe, tua amat?” Hahahahhaha… dia punya anak dua, kembar, Sisti dan Siska. Kembar, putih, tinggi, lucu, soal body nggak usah saya ceritakan deh, tahu Jeniffer Lopez? nah k...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Nafsu Membara Gadis Kembar" juga telah membaca

» Dubur Apabila aku di'ayam' kan mereka (part 1) » Biasa Indah gue di warnet
» Biasa Terlanjur Basah Ya Sudah 02 » Antara keluarga Asmah
» Biasa Nafsu Renelda » Homosektual Aku Dan Ustadku
» Dubur Apabila aku di'ayam' kan mereka (part 2) » Pasangan Suhaila
» Homosektual 10 Lelaki dalam tangan 2 » Pasangan Rita kau kulam penisku
» Biasa Kelentit panjang... gileee » Pasangan Roziah
» Secara kumpulan Sex party » Homosektual Aku Dahage
» Homosektual Abang Indon ku.. » Homosektual Aku Dianaya 1
» Penipuan Skandal P.A » Homosektual Aku Dianaya 3
» Perbezaan umur Mat Salleh Berbulu katanya.. » Perbezaan umur Aku Dan Cikgu

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

  Panjang
Antara keluarga Incest full (7)
Antara keluarga Incest full (10)
Antara keluarga Incest full (9)
Antara keluarga Incest full (8)
Antara keluarga Incest full (6)
Antara keluarga Incest full (4)
Antara keluarga Incest full (3)
Antara keluarga Incest full (2)
Antara keluarga Incest full (1)

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)