Ai Budak Sekolah - Seks aniayaan cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Ai Budak Sekolah

Telah dihantar: 13/06/2011 Dihantar oleh: cheeqo 0 pandangan  

Ai Budak Sekolah
ikan tak banyak sangat tapi besar-besar..." kata Rahim sambil mengusap peha Ani yang kelihatan sendat dibaluti kain sarung uniform sekolah berwarna biru muda.

"Abang ni miang eh?" tanya Ani kepada Rahim, namun masih membiarkan tangan abang angkatnya itu menjalar meraba pehanya yang empuk menggebu.

"Tak lah... cuma kagum je dengan kecantikan Ani..." jawab Rahim.

"Ani ni cantik ke?" tanya Ani.

"Iye.... gebu pulak tu... tak tahan abang..." jawab Rahim lagi.

"Gatal la abang ni.. " kata Ani sambil mencubit lengan Rahim yang diletakkan di peha montoknya.

Rahim meraba peha Ani tanpa henti. Kegebuan peha gadis tingkatan 4 itu dirasakan sungguh memberahikan. Lebih-lebih lagi kain uniformnya yang berwarna biru muda sunguh lembut sekali membalutinya dengan sendat. Nafsu Rahim sungguh berahi ketika itu lalu dia menundukkan kepalanya di peha Ani dan terus mengucup peha anak gadis itu. Ani membiarkan perbuatan Rahim dan melemparkan pandangan melihat pemandangan pantai di hadapanny...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Ai Budak Sekolah" juga telah membaca

» Dubur Apabila aku di'ayam' kan mereka (part 2) » Kecurangan Semalam dengan atasan
» Buat kali pertama Elvina » Perkosaan Perkosaan ustazah hanim
» Kecurangan Suami punya will, aku punya selingkuh » Kecurangan Istriku selingkuh dengan bule
» Kecurangan Bini Orang » Anggota polis Ditangkap Polis
» Biasa Suziewati » Perkosaan Mahasiswi Yang Dijebak
» Pasangan Malam Paling Panjang » Kecurangan Rezeki tak diduga
» Biasa Nikmatnya anak SMU » Perkosaan Misteri Rumah Kosong
» Perbezaan umur Nafsu serakah » Perbezaan umur Senior
» Perkosaan Hilang kehormatan » Kecurangan Oh Azizah
» Perbezaan umur Kenikmatan gadis 14 tahun » Antara keluarga Liza, adik iparku

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)