Bohsia Murahan (Hamba seks) - Seks aniayaan cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

1
Bohsia Murahan (Hamba seks)

Telah dihantar: 18/02/2007 Dihantar oleh: jebat2020 3 pandangan  

Bohsia Murahan (Hamba seks)
Ini adalah sedutan kisah benar dari pengalamaan aku dengan seorang bohsia. Banyak lagi pengalaman aku fuck bohsia-bohsia Kuala Lumpur dan tak lepas juga awek-awek yang telah menyerahkan maruah mereka untuk aku. Terima kasih aku ucapkan kepada mereka semua dan berharap supaya mereka meneruskan kerja mulia mereka memuaskan nafsu lelaki-lelaki di KL ini. Malaysia Boleh! Bohsia di dalam cerita aku ini masih bekerja dan aku masih simpan koleksi gambar bogel bohsia ni.

Cer...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

#3 HOI ANAK DAJAL HARAM!!

Ditulis oleh han87  12 Jun 2009
Apa kata kalau kau jadi betina dan dikerjakan pulak macam kau dan kawan2 kau buat???Maybe lepass ni kau serik nak tonyoh cipap awek dah!!HOHOHOHAHAHAHAH!!!

#2 Celaka kau anak haram!

Ditulis oleh han87  12 Jun 2009
Sepatutnya kau dibunuh mati oleh mak bapak kau sebelum lahir!Kau memang anak dajal dan anak harammm! Kau ni memang perosak bangsa!Pala hotak kau Malaysia Boleh! Semoga kau mampus kena siflis dan lebih teruk kena HIV dan AIDS.HAHAHAHAH!!!!!

#1 Bohsia Murahan

Ditulis oleh Mr Ganas  30 Mac 2007
Ganas siot budak-budak ni tapi rasanya ada ke bohsia macam tu, sanggup jadi hamba seks. Kat negeri mat salleh rasanya ada tapi kat Malaysia....

Aku memang geram sangat kalau bab sontot jubor org...

Pembaca "Bohsia Murahan (Hamba seks)" juga telah membaca

» Kecurangan Rezeki tak diduga » Pasangan Malam Paling Panjang
» Perbezaan umur Nafsu serakah » Biasa Nikmatnya anak SMU
» Kecurangan Suami punya will, aku punya selingkuh » Kecurangan Oh Azizah
» Perkosaan Hilang kehormatan » Anggota polis Ditangkap Polis
» Kecurangan Semalam dengan atasan » Dubur Apabila aku di'ayam' kan mereka (part 2)
» Biasa Suziewati » Kecurangan Bini Orang
» Antara keluarga Liza, adik iparku » Kecurangan Istriku selingkuh dengan bule
» Perkosaan Misteri Rumah Kosong » Perbezaan umur Senior
» Buat kali pertama Elvina » Perkosaan Mahasiswi Yang Dijebak
» Perbezaan umur Kenikmatan gadis 14 tahun » Perkosaan Perkosaan ustazah hanim

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)