Cikgu dan anak murid - Seks aniayaan cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Cikgu dan anak murid

Telah dihantar: 14/02/2012 Dihantar oleh: zack18sx 0 pandangan  

Cikgu dan anak murid
Selalunya watie dihantar dan diambil oleh kakaknya yang setahu aku bersekolah di tingkatan 4. Setelah aku mengunci semua pintu di dewan orang ramai tu, aku terus menuju ke arah watie yang masih menunggu di bawah pokok. "Tunggu sapa watie," tanyaku walaupun sudah mengetahui bahawa dia menunggu kakaknya. "Tunggu akak, selalunya dia tak pernah lambat. Watie takut di tak sihat ajer sebab tadi dia kata pening kepala," jawab watie panjang lebar. "Kalau macam tu, biar cikgu yang hantar watie balik," kataku. Aku memang membahasakan diriku sebagai cikgu dan pelajar kelas tambahanku juga memanggilku begitu. "Tak pe lah cikgu, kita tunggu dulu, kalau tak ade juga barulah cikgu hantarkan saya,"


Setelah hampir setengah jam menunggu, akhirnya watie bersetuju aku menghantarnya pulang. Sebenarnya rumah watie nie agak jauh juga dari sini dan keadaan jalannya juga gelap. Pasti dia tak berani balik sendirian. Dalam perjalanan ke rumah watie dengan keadaan lampu motorku yang seakan-akan 'hidup segan...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Cikgu dan anak murid" juga telah membaca

» Perkosaan Perkosaan ustazah hanim » Pasangan Malam Paling Panjang
» Kecurangan Bini Orang » Kecurangan Oh Azizah
» Perbezaan umur Nafsu serakah » Anggota polis Ditangkap Polis
» Kecurangan Rezeki tak diduga » Biasa Suziewati
» Buat kali pertama Elvina » Perkosaan Mahasiswi Yang Dijebak
» Perbezaan umur Senior » Perkosaan Hilang kehormatan
» Kecurangan Semalam dengan atasan » Kecurangan Suami punya will, aku punya selingkuh
» Antara keluarga Liza, adik iparku » Perkosaan Misteri Rumah Kosong
» Perbezaan umur Kenikmatan gadis 14 tahun » Dubur Apabila aku di'ayam' kan mereka (part 2)
» Kecurangan Istriku selingkuh dengan bule » Biasa Nikmatnya anak SMU

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)