Malang nasib cikgu najihah (3) - Seks aniayaan cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

5
Malang nasib cikgu najihah (3)

Telah dihantar: 02/03/2011 Dihantar oleh: bdk_nkl80 2 pandangan  

Malang nasib cikgu najihah (3)
Tiga hari sudah berlalu,dalam tempoh tu juga najihah tepaksa mengambil cuti sakit akibat dari perkosaan yang dialaminya.Velu juga masih tak menghubungi najihah.mungkin Velu sudah lupa pada kejadian tu,fikir najihah.Trut…trut…trut…hp najihah berdering nyaring,tersentak najihah.najihah melihat nama tertera diskrin hpnya.Velu…Najihah pasti malang akan menimpanya.

Velu:hello najihah sayang…sudah cukup rehat kau kan.sekarang waktu untuk kau bekerja. ada orang datang rumah kau hantar pakaian yang akan kau pakai nanti. lepas tu ikut datang aku punya kelab.Faham…

Najihah:Velu…x cukup ke apa yang kau dah buat hari tu..kenapa kau nak seksa aku?..... bagaimana kalau suami aku tau?

Velu:Najihah tu semua xpenting bagi aku.Sekarang yang aku mau kau datang sini.Kalau x aku akan sebar rakaman tempoh hari.Kau kena ingat ...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

#2 lost

Ditulis oleh nine seven  17 Mei 2012
macamana nk baca???

#1 vcnvmvnmc

Ditulis oleh Ethan Thandra  05 April 2011
suka cikgu

Pembaca "Malang nasib cikgu najihah (3)" juga telah membaca

» Perkosaan Perkosaan ustazah hanim » Buat kali pertama Elvina
» Kecurangan Bini Orang » Kecurangan Rezeki tak diduga
» Perbezaan umur Nafsu serakah » Perkosaan Hilang kehormatan
» Kecurangan Semalam dengan atasan » Anggota polis Ditangkap Polis
» Pasangan Malam Paling Panjang » Perbezaan umur Kenikmatan gadis 14 tahun
» Biasa Nikmatnya anak SMU » Dubur Apabila aku di'ayam' kan mereka (part 2)
» Biasa Suziewati » Kecurangan Istriku selingkuh dengan bule
» Kecurangan Suami punya will, aku punya selingkuh » Perkosaan Mahasiswi Yang Dijebak
» Kecurangan Oh Azizah » Perkosaan Misteri Rumah Kosong
» Perbezaan umur Senior » Antara keluarga Liza, adik iparku

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)